Bucuresti

Dark Bombastic Evening

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
920

Voteaza & Distribuie

Descriere

KOGAIONON & DONISART va anunta ca, in acest an, Craciunul vine mai devreme!


O noua Seara Speciala, de data aceasta una inedita, ce va oferi celui interesat posibilitatea sa petreaca o noapte intreaga alaturi de trupele preferate:SPIRITUAL FRONT, ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO, ROME, CASCADEUR, TRIARII, :OF THE WAND & THE MOON: si TriORE!


Primele patru trupe au cantat pentru prima data in Romania anul trecut, dar in evenimente distincte:


http://www.kogaionon.com/video/kogaionon_donisart_events_rome-spiritual_front.html


http://www.kogaionon.com/video/kogaionon_donisart_events_ordo-rosarius-equilibrio.html


Atat muzicienii cat si publicul participant au fost incantati de experientele din Brasov, solicitarile fanilor fiind ca Simone/SF sa cante impreuna cu Tomas/ORE piesele lor remarcabile de pe albumul "Satyriasis". Iata ca acest lucru va deveni posibil in seara de 12 decembrie 2009!


SPIRITUAL FRONT ne va prezenta acum si noua compozitie, care este cea mai Rock & Suicide Pop dintre toate, intitulata "Rotten Roma Casino"! Simone isi doreste chiar ca lansarea acestui album sa fie facuta cu aceasta ocazie! www.myspace.com/spiritualfront


Tomas va imparti de data aceasta microfonul cu Rose Marie si ne vor canta in formula completa ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO piese atat de pe albumele existente cat si de pe noul material, "Songs For Hate And Devotion", care va aparea in 2010. www.myspace.com/ordorosariusequilibrio


Colaborarea lui Tomas cu mastermind-ul TRIARII, Christian, a dus la realizarea superbei piese "Roses 4 Rome", aparuta pe cel de-al doilea album al berlinezului. Intre timp a aparut si mica bijuterie "Muse In Arms", primita excelent atat de presa cat si de public.


Cei trei germani vin sa ne prezinte un Martial Industrial bombastic, respectat si admirat de adevaratii fani Ambient. www.myspace.com/triariiheadquarters


Iar ca surpriza sa fie totala, Christian si Tomas au infiintat un nou proiect muzical, intitulat TriORE, ce mixeaza Apocalyptic-ul Pop din ORE cu Martial Ambient-ul din TRIARII.


Danezul Kim Larsen este recunoscut din lunga lui activitate cu trupa :OF THE WAND & THE MOON: dar si din proiectul THE LOVELESS… iar prietenia lui cu Simone si Tomas este cunoscuta in intreaga scena NeoFolk, concretizata mai nou si in piese comune, in premiera pe scena acum. Chiar in aceasta perioada Kim si-a lansat la renumitul label german TESCO un nou album :OTW&TM:, intitulat "Solanaceana". La Bucuresti ne va prezenta in varianta solo acustica cele mai reprezentative compozitii Experimental Folk ale lui. www.myspace.com/ofthewandandthemoon


Jerome & Patrick revin in Romania pentru ca au sa ne prezinte o noua imagine ROME, dar si datorita faptului ca s-au simtit foarte bine anul trecut in orasul de la Poalele Tampei. Cel mai important aspect este insa faptul ca, in aceasta vara, vor lansa un nou album, "Flowers From Exile", un album Dark Pop NeoFolk exceptional, cu radacini vizibile in vechiul LEONARD COHEN, TOM WAITS sau JOHNNY CASH. Ca o avanpremiera, trupetii au lansat acum un MCD in editie limitata, cu o piesa noua ambientala remarcabila, alaturi de alte 3 pline de ritm si melodie. www.myspace.com/romecmi


Membrul trupei ORE in varianta scenica, Axel, ne va prezenta in aceasta iarna noi piese CASCADEUR, in aceeasi maniera Apocalyptic NeoFolk originala.


Kogaionon & DonisArt au hotarat sa organizeze pentru prima data o Seara Speciala in Bucuresti iar Dark Bombastic Evening se doreste a fi cel mai complex eveniment dintre toate cele 6 sustinute pana acum dar si cel mai important din intreaga Europa de Est, din aceasta bransa!
Va fi o seara aparte, cu artisti din Suedia, Luxemburg, Germania, Italia, Danemarca, cu circa 7 ore de muzica, cu proiectii specifice, cu standuri de accesorii muzicale, cu fani Goth, Dark, Ambient, Metal, NeoFolk, Ambient, Ethereal, Industrial, Pop, Rock din mai multe tari… si, nu in ultimul rand, cu ATMOSFERA DIN PLIN!


Se pot face si rezervari pentru bilete pe adresa kogaiononmagazine@gmail.com pana la data de 15 septembrie, cei ce vor primi confirmare pe email de la Kogaionon putand chiar beneficia de anumite premii, inclusiv facilitatea de a avea acces in backstage pentru a sta de vorba cu trupetii. Lista de rezervari va fi limitata iar cel confirmat va achita contravaloarea biletului in seara concertului, la intrare fiind afisata o "Lista de rezervari".


Eveniment: Dark Bombastic Evening


Organizatori: Kogaionon si DonisArt, www.kogaionon.com, www.donisart.ro


Orele: 19.00


Bilete: Magazinele Diverta, www.ticketpoint.ro, Titus (Bestial), www.beautyofpain.ro


Pret bilet: 85 lei


Alte detalii/Contact: kogaiononmagazine@gmail.com.S-au pus in vanzare biletele Dark Bombastic EveningS-au pus in vanzare biletele pentru Seara Speciala din decembrie, Dark Bombastic Evening, la pretul de 85 lei (cca 20 euro), prin distribuitorii nostri oficiali. Trupe participante: CASCADEUR (DE), TriORE (DE/SE), :OF THE WAND & THE MOON: (DK), TRIARII (DE), ROME (LU), ORDO ROSARIUS EQUILIBRIO (SE) si SPIRITUAL FRONT (IT).In urma solicitarilor, am postat pe site-ul dedicat evenimentului si cate o piesa cu fiecare din trupele participante. Mai multe detalii, aici:http://www.kogaionon.com/romana/arhive_romana/arhive_concerte/dark_bombastic_evening-spiritualFront-ORE-rome-triarii-ofthewandandthemoon-triore-cascadeur.htmlLa doar o saptamana de la anuntarea acestui eveniment, fani din intreaga Europa par sa fie interesati in a veni la Bucuresti pe 12 decembrie! Astfel ca, pana acum, avem solicitari de bilete din Bulgaria, Serbia, Portugalia, Spania, Italia, Ungaria, Germania, Suedia, Grecia si Turcia!Eveniment: Dark Bombastic EveningLocatie: The Silver ChurchOrganizatori: Kogaionon si DonisArt, www.kogaionon.com, www.donisart.roOrele: 19.00Bilete: Diverta, www.ticketpoint.ro, Titus (Bestial), www.beautyofpain.roPret bilet: 85 leiAlte detalii/Contact: kogaiononmagazine@gmail.com.De asemenea, au fost postate si cateva secvente audio ale trupelor ce vor participa la cealalta Seara Speciala organizata de Kogaionon & DonisArt, Ethereal Ambient Evening, din data de 12 septembrie din Brasov avand ca invitati pe ARCANA, DER BLAUE REITER, NARSILION. Mai multe detalii, aici :http://www.kogaionon.com/romana/arhive_romana/arhive_concerte/arcana_narsilion_der-blaue-reiter_12septembrie2009.htmlBiletele la acest eveniment au fost puse in vanzare de aproximativ o luna iar pretul este de 50 lei (12 eur) pana in ziua evenimentului. Este posibil ca acest eveniment sa fie ultimul sustinut in superba sala de teatru Reduta, dupa o serie de 5 Seri Speciale derulate in 2008!
Eveniment: Ethereal Ambient Evening

Locatie: Centrul Cultural Reduta, Str. Apollonia Hirschner 8, Brasov.Organizatori: Kogaionon & DonisArt, www.kogaionon.com, www.donisart.roOrele: 19.00Bilete: Diverta, www.ticketpoint.ro, www.beautyofpain.ro, Titus (Bestial)Pret bilet: 50 lei (60 lei la intrare)Alte detalii/Contact : kogaiononmagazine@gmail.comTineti aproape! Surprizele continua!