Bucuresti

Diablos Computer - alternativa rentabilă pentru computere

Diablos Computer - alternativa rentabilă pentru computere

Detalii

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
539

Voteaza & Distribuie

Descriere

În contextul actual în care veniturile se obţin destul de greu, în care puterea de cumpărare a populaţiei este destul de scăzută raportat la preţurile practicate de comercianţi, achiziţia de computere pune unele probleme consumatorilor. Aceste probleme se fac resimţite în special pe partea financiară, întrucât nu oricine îşi permite cumpărarea unui computer sau a unui laptop nou.

Tehnologia evoluează într-un ritm foarte alert, în special în domeniul computerelor. Ne dorim să ne ţinem mereu la curent cu cele mai noi apariţii de pe piaţă în acest sector, însă de cele mai multe ori bugetul nu permite asta. Alternativa rentabilă vine oferită de Diablos Computer – magazin specializat pe comercializarea de computere, laptopuri, periferice şi componente second hand şi refurbished.

În momentul de faţă în orice locuinţă trebuie să existe un computer – era tehnologiei în care trăim o impune. Indiferent dacă sunt folosite pentru scop de divertisment ori pentru muncă, indiferent dacă se realizează proiecte pe ele ori navigare web şi socializare, computerele au devenit o necesitate. Un sistem PC sau un laptop performant este ceea ce caută fiecare, însa nu de fiecare dată cerinţele sunt şi compatibile cu preţurile dispozitivelor noi. Diablos Computer vine cu soluţia salvatoare: sisteme PC, periferice, laptopuri şi accesorii refurbished şi second hand, la preţuri accesibile pentru orice buzunar.

Un lucru foarte important trebuie subliniat: second hand şi refurbished sau recondiţionat nu înseamnă calitate la nivel mai scăzut. Standardele sunt respectate şi se oferă chiar şi garanţii pentru astfel de produse achiziţionate. În fapt computerele şi laptopurile refurbished sunt de obicei echipamente la care corporaţiile renunţă în momentul în care se face o reînnoire totală a tehnologiei, deşi acele echipamente sunt încă în stare perfectă de funcţionare. Aceste echipamente se returnează la producător sau la magazine specializate, sunt atent verificate, testate şi uneori chiar upgradate şi apoi repuse în vânzare la costuri mult mai reduse.

Avantajul vine aici pentru orice cumpărător. Cu un buget investit notabil redus se poate obţine un laptop sau sistem PC cu performanţele dorite, comparativ cu acelaşi produs achiziţionat de nou. Resigilate, refurbished, second hand – toate sunt caracterizate de parametri de funcţionare optimi, vin cu garanţie de până la 36 luni (în funcţie de produs) şi există chiar varianta licenţierii sistemului de operare la un preţ mult mai mic.

Diablos Computer deţine licenţa „Microsoft Registered Refurbisher”, ceea ce înseamnă că poate relicenţia Windows sisteme PC sau laptopuri, cu singura condiţie ca aceste echipamente să fi fost licenţiate anterior – cea mai bună dovadă este sticker-ul de licenţiere Microsoft Windows. Preţul este însă unul redus de asemenea.

În acest fel Diablos Computer vine în sprijinul nevoii tot mai acute de computere şi de tehnică din zilele noastre. Preţuri pentru orice buzunare, licenţiere la costuri reduse, echipamente ce pot să satisfacă cerinţele şi exigenţele clienţilor – acestea pot fi găsite în magazinul Diablos Computer, disponibil acum în varianta online atât pentru sisteme desktop cât şi pentru dispozitive mobile. Rapid şi uşor, oricine poate găsi aici o soluţie atunci când vine vorba de tehnică.

Autor

  • E-Advertising
  • 0Partener de afaceri

  • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
  • 0732941354

Filtre

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent