Bucuresti

Disco Beach Party

De 1 mai, terasa Promenada petrece ca pe vremuri, la Disco Beach Party cu Mirabela Dauer

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 4 ani si 5 luni
Apartine de
Promenada
Vizualizari
454

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 1 mai 201511:00-18:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

De 1 mai, mall Promenada isi transforma terasa intr-o adevarata plaja, cu un Disco Beach Party semnat de Discoteca, colectivul de arheologie popsonica renumit pentru evenimentele neconventionale din cluburile romanesti. Invitata speciala a evenimentului de la Promenada este Mirabela Dauer, care va sustine un recital live.

Cei care raman in Bucuresti pe 1 mai se pot distra „ca la mare”, intr-o atmosfera estivala retro, pe terasa mallului din Floreasca. Intre orele 11:00 – 18:00, vizitatorii vor putea lua parte la un DJ Party inedit, care va imbina slagare ale unor staruri romanesti din deceniile trecute si DJ set-uri de muzica autohtona. Evenimentul o va aduce pe scena pe Mirabela Dauer, consacrata in muzica pop romaneasca in anii ’70-’80 si considerata in continuare una dintre cele mai bune voci feminine din ultimii 30 de ani.

Pentru a completa atmosfera estivala, pe terasa mall Promenada, vizitatorii se vor putea relaxa pe sezlonguri, vor putea savura cocktailuri, iar cei mici se vor putea distra alaturi de animatori, cu zmeie, mingi de plaja sau baloane uriase de sapun.

Organizatori ai unora dintre cele mai cool evenimente din cluburile romanesti, Discoteca reconecteaza publicul cu istoria muzicii pop romanesti din anii '60-'90.

Programul evenimentului de pe terasa mall Promenada este:
·11.00 – 13.00 – Warm up DJ
·13.00 – 15.00 – DJ Party
·15.00 – 15.40 – Concert Mirabela Dauer
·15.40 – 18.00 – Closing DJ Party

Mai multe detalii despre eveniment puteti descoperi pe promenada.ro sau pe Facebook, Promenadaro.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta