Bucuresti

DONA a deschis in Bucuresti cea de-a cincea farmacie cu design nou

DONA a deschis în București cea de-a cincea farmacie cu design nou

Detalii

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 4 ani si 6 luni
Vizualizari
485

Voteaza & Distribuie

Descriere

  • 30 de farmacii DONA din 17 orașe au beneficiat până în prezent de decorare și reamenajare, investiția ridicându-se la suma de 1,5 milioane de euro.

Reţeaua DONA a deschis cea de-a cincea farmacie din Bucureşti cu design nou, în zona Piața Gemeni, respectiv pe strada Vasile Lascăr nr. 105. Inițiativa face parte dintr-un amplu proces de decorare și reamenajare la nivelul întregii rețele, anunțat încă de la începutul acestui an. Până în prezent, au fost amenajate 30 de farmacii în 17 orașe, investiția ridicându-se la suma de 1,5 milioane de euro. Designul farmaciilor este semnat de MATIUS Studio, specializat în arhitectură şi branding de retail.

“Orice farmacie trebuie reamenajată odată la 7 ani. Procesul amplu de rebranding pe care l-am început anul acesta are în vedere modernizarea imaginii farmaciilor noastre, asigurarea unui confort sporit atât pentru pacienți, cât și pentru farmaciști, precum și alinierea la noua noastră poziționare - o farmacie cum toate ar trebui să fie”, a declarat Ovidiu Wencz, Director General DONA.

Primele farmacii amenajate după noul concept vizual au fost în Bucureşti, Timișoara, Iași, Galați, Braşov, Baia Mare, Brăila, Bacău, Piatra Neamț, Deva, Călărași, Râmnicu Vâlcea, Buzău, Pitești, Sighişoara, Vaslui, Turnu Severin, Zalău. În București, până în prezent au fost redeschise patru unități cu design nou, situate pe: Strada Liviu Rebreanu, numărul 13 A, bloc N 20, Bulevardul Corneliu Coposu, numărul 3-5, bloc 101, Bulevardul Ion Mihalache, numărul 197, respectiv Calea Giulești, numărul 133.

Cu ocazia deschiderii farmaciei DONA din Piața Gemeni, pacienții sunt așteptați cu multe surprize sănătoase: peste 400 de premii oferite în cadrul Tombolei Sănătăţii (24-29.11), precum și determinări gratuite de glicemie, care vor avea loc în incinta farmaciei, în fiecare miercuri, joi şi vineri, în intervalul orar 14.30 – 19.30.

Despre DONA
DONA este una din cele mai mari reţele de farmacii, cu capital integral românesc, având o experienţă de peste 20 de ani pe piaţa locală şi deservind lunar peste 1 milion de pacienţi din toată ţara. Compania are peste 1.500 de angajaţi şi numără peste 240 de farmacii.

Detalii despre companie şi despre oferta de produse sunt disponibile pe www.farmaciiledona.ro.