Bucuresti

Dubee Doo Party – un an de bucurii, zambete, povesti si voie buna

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 6 luni si 1 saptamana
Vizualizari
498

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 16 mai 201511:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Sâmbătă, 16 mai 2015, de la ora 11.30, la Garden-Club - Terasa Berarilor (Splaiul Unirii, nr. 225, sector 3, București) actorii Teatrului Dubee Doo vă invită la petrecerea de aniversare a unui an de activitate.

În cadrul evenimentului, echipa Dubee Doo a pregătit o serie de momente speciale care să-i aducă pe actori și copii pe aceeași scenă și să ne introducă și de această dată în atmosfera specifică spectacolelor marca Dubee Doo. Programul cuprinde spectacolul deteatru pentru copii “Albă ca Zapada și cei șapte pitici”, adaptare după povestea cu același titlu scrisă de Fraţii Grimm.

O fată frumoasă reușește prin bunătatea și puritatea sa să treacă prin încercări periculoase puse la cale de mama vitregă, o regină haină şi orgolioasă, pentru care frumuseţea şi tinereţea erau singurele idealuri în viață. Piticii sunt ființele drăgălașe care-i sunt alături în momentele de cumpănă, iar finalul le aparține tuturor celor pentru care adevărul, binele și curajul sunt principalele virtuți în viață.