Bucuresti

Dylan Moran – umor irlandez de inalta clasa la Bucuresti!

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Vizualizari
711

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dylan Moran – umor irlandez de inalta clasa la Bucuresti!
Scena cinematografului Scala din Bucuresti a gazduit marti seara un spectacol de stand-up comedy inedit ce l-a avut in rolul principal pe binecunoscutul actor irlandez Dylan Moran! Show-ul a reprezentat prima vizita a artistului in Romania, evenimentul fiind organizat de Livehouse Comedy.
Spectacolul a inceput putin dupa ora 20:00 cu un scurt program pus in scena de Costel. Dylan Moran i-a urmat imediat, salutand publicul chiar in limba romana: “Buna seara! Multumesc ca ati venit in aceasta seara aici!”. De altfel, limba romana a fost si subiectul primelor glume din programul sau, artistul recunoscand ca nu ii este foarte usor sa o inteleaga din pricina influentei limbilor slave. Dylan a continuat cu o marturisire surprinzatoare, sustinand ca unul dintre putinele lucruri pe care le mai stie despre Romania este...opera lui Emil Cioran, acesta fiind si unul dintre scriitorii sai preferati! Nici situatia cainilor comunitari din Romania nu ii era straina lui Dylan Moran, fapt pentru care subiectul nu a lipsit din arsenalul glumelor pregatite pentru show-ul de aseara. Programul sau a continuat cu o serie de sketch-uri savuroase pe diferite teme, de la religie la tehnologie, de la viata de familie, cu copii si animale de companie, pana la diferite stereotipuri etnice, personaje politice sau orientari sexuale. Dupa o scurta pauza, Dylan a revenit pe scena fiind suprins de o “mica atentie” primita din partea unui fan: o ciocolata lasata pe masa lui de pe scena. Gestul l-a amuzat pe Dylan, care a continuat sa glumeasca pe seama ospitalitatii romanilor.
Spectacolul de aseara s-a incheiat in jurul orei 22:30, Dylan parasind sala in aplauzele fanilor. Show-ul de la Bucuresti face parte din turneul Yeah, Yeah!, evenimentul fiind organizat de Livehouse Comedy. Fanii stand-up comedy din Romania mai au parte de o premiera toamna aceasta, pe 4 noiembrie cand vor avea sansa sa-l urmareasca live si pe Pablo Francisco, la Sala Palatului din Bucuresti.