Bucuresti

Expozitia de reclame vechi

Detalii

Categorie
Targuri - expozitii
Modificat
acum 5 ani si 4 luni
Vizualizari
612

Voteaza & Distribuie

Descriere

In perioada 8-14 iulie, Centrul Comercial Auchan City Crangasi, va


gazdui Expozitia de reclame vechi. .

Cuprinzand 60 de machete din colectia lui Florian Ciobanu, expozitia prezinta manifestari publicitare romanesti din anii 1860-1989.Parfumul anilor de demult il simtim prin reclamele la "Expozitii de autoturisme, gramofoane, motociclete" la care erau invitati domnii.

Aflam ca cel mai bun combustibil era " benzina albastra Ethyl", iar daca era folosita impreuna cu "uleiul Luboil" automobilul "reusea performante superioare"
"Domnii eleganti ai capitalei" se imbracau obligatoriu "la Valeriu", iar cele mai frumoase "costume, jerseuri, pull-overe, pentru domni si doamne" le gaseau numai "La Vulturul de mare cu pestele in ghiare"." Pentru a fi remarcate la reuniunile mondene" doamnele trebuiau sa foloseasca apa de colonie "Bolero de Ravel", iar "pentru a avea intotdeauna tenul alb si fraged cel mai necesar articol de toaleta" era "Faina de migdale Viorel".


Descopera evolutia reclamelor din Romania, descopera o parte din istorie si bucura-te de farmecul anilor de demult!
Galeria Comerciala Auchan Crangasi este administrata de Immochan Romania

Despre ImmochanFondata in 1976, Immochan, membra a Grupului Auchan, este astazi una din primele societati europene de dezvoltatori imobiliari, proprietari si operatori de centre comerciale.


Immochan si-a fundamentat expertiza de operator global in jurul a 4 domenii principale : dezvoltare imobiliara, comercializare a spatiilor, valorificare si administrare a patrimoniului.


In Romania , Immochan administreaza trei galerii comerciale: galeriile din Titan si Crangasi in Bucuresti si pe cea din Centrul Comercial Auchan Pitesti.


Din dorinta de a dezvolta proiecte sustenabile, Immochan si Auchan Romania vor da startul in aceasta primavara la doua noi proiecte : CORESI, din Brasov si Drumul Taberei in Bucuresti, construit pe fosta platforma Tricodava.


Cifre reprezentative pentru Immochan :


· 440 centre comerciale


· 12 tari in intreaga lume


· 2 milioane de m² inchiriati in Galeriile Comerciale


· 13.900 parteneri comerciali


· 1.7 miliarde de vizitatori in fiecare an