Bucuresti

Fantoma de la Opera

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 10 luni si 2 zile
Vizualizari
1087

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 22 mai 2011 19:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

European Royal Orchestra, dar si sopranei Mediana Vlad, care va crea o atmosfera hollywoodiana gratie talentului interpretativ desavarsit, li se va alatura Vlad Mirita, care va da viata "Fantomei de la Opera", un rol spectaculos, incitant si extrem de apreciat de public.

Organizatorii anunta ca acesta nu va fi singurul moment in care simpaticul tenor va interveni pe scena spectacolului, Vlad Mirita urmand sa faca deliciul spectatorilor si in "Dirty Dancing", in duet cu Mediana Vlad.

Dupa cum am anuntat, spectacolul se constituie intr-o armonioasa combinatie de film si muzica, care va satisface gustul cinefililor, dar si cel al melomanilor, printr-o tema unica si o scenografie superba. Ecranele din spatele orchestrei formate din 62 de persoane, condusa de renumitul dirijor austriac Gottfried Rabl, vor reda spectatorilor cele mai frumoase momente ale productiilor cinematografice de aur: Piratii din Caraibe, Titanic, The Sound of Music, Star Wars, Spiderman, Superman, James Bond, Telecinemateca, Cats (Memory), E.T., The Phantom of The Opera, Hook, Gladiator, Dirty Dancing.

Filtre spectacol

Tip spectacol: Opera