Bucuresti

Fericirea e marca inregistrata

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 saptamani si 8 ore
Vizualizari
559

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 14 iunie 2011 

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Fericirea e marca inregistrata

Piesa vorbeste despre drama femeii care isi doreste sa devina mama, intr-o lume in care afectiunea, sentimentul au devenit aproape interzise. Pentru a putea rezista intr-o lume dura, femeia este pusa in fata unei alegeri imposibile: iubirea unui barbat sau nasterea unui copil.

Suprapunand experienta profesionala si umana a personajului masculin angajat in segmentul publicitate-marketing despre care Beigbeder vorbeste in cartea lui personajului feminin al romanului, iubita parasita pentru ca isi doreste sa devina mama, am obtinut personajul ciudat pe care il joc in acest…sa-i zicem, experiment. Este o incercare pe care mi-am asumat-o, aceeea de a aduna in acelasi loc experienta de scenarist si de lucrator in PR, copywriting si publicitate pe de o parte si dorinta de exprimare a actritei din mine, pe de alta parte.

Cel mai important mi se pare ca textul acesta minunat al lui Beigbeder va ajunge la publicul care n-a descoperit cartea si il va face poate sa o citeasca. Chiar merita. Este un text care te face sa vezi in jurul tau mai clar si sa revii, poate, la lucrurile de care s-a cam uitat si nu e bine: dragostea, credinta, increderea, comunicarea reala, sa-ti amintesti de cat de putin are nevoie omul pentru a fi fericit: de nisipul fierbinte, de apa sarata, de cerul albastru...". (Anca Constantin)

Filtre spectacol

Tip spectacol: Teatru