Bucuresti

Filtru carbune pentru o apa curata, fara miros sau gust neplacut – Solutii complete Eco Aqua

Filtru carbune pentru o apa curata, fara miros sau gust neplacut – Solutii complete Eco Aqua

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
250

Voteaza & Distribuie

Descriere

Consumul de apa este esential vietii, insa din totalul de apa de pe Terra, 96% este apa sarata a oceanelor. In acest sens, Eco Aqua pune la dispozitia celor interesati o gama completa de filtru carbune, disponibil in trei variante: filtre industriale, manuale si automate. Acestea functioneaza cu ajutorul carbunelui activ, o adevarata minune atunci cand vine vorba de purificarea apei.

Prin urmare, echipamentele de tratare si filtrare a apei sunt absolut necesare pentru ca toata populatia sa aiba acces la o sursa de apa potabila, fara riscul imbolnavirii.

Care sunt efectele acestui filtru carbune?

Asa cum spuneam, carbunele activ elimina din apa o multime de contaminanti, agenti de dezinfectie chimici si derivati, asa cum sunt: clorul, ierbicidele, insecticidele, benzenul, substantele organice volatile etc.
Acesta inlatura culoarea, mirosul si gustul ce nu caracterizeaza in mod normal apa buna de baut sau destinata altor aplicatii.

In functie de necesitati, puteti alege dintre mai multe modele de filtru carbune, acstea fiind adaptate pentru fiecare situatie in parte.

Aceste filtre sunt durabile si nu necesita o intretinere deosebita, astfel ca se dovedesc a fi extrem de eficiente in lupta cu apele contaminate.

Filtru carbune de la Eco Aqua – sa descoperim impreuna cum functioneaza!

Carbunele activat este un sorbent microporos a carui suprafata are o capacitate foarte mare de absorbtie si care poate fi obtinut din materiale oraganice ce contin mult crabon, asa cum sunt: carbunele, turba, cojile de nuca de cocos, lemnul etc.

Asadar, produsul este obtinut din materii prime naturale, iar procedeul de obtinere a carbunelui activ este unul complex.

Datorita acestui element deosebit, ne bucuram astazi de filtre carbune foarte eficiente, cu o utilizare raspandita atat in mediul industrial, cat si in cel casnic.

Conditii de utilizare filtru carbune in tratarea apei

Datotorita eficientei crescute, acest tip de filtru pe baza de carbon activ este utilizat ij zonele comerciale, rezidentiale si industriale.

Ele sunt responsabile de obtinerea unei ape cat mai pure, fara clor sau alte substante daunatoare care ajung in apa potabila din cauza poluarii masive din ultimii ani. In general, este important ca apa ce urmeaza a fi tratata cu ajutorul acestui filtru carbune sa nu contina suspensii sau uleiuri si nici fier sau turbiditate.

Odata indeplinite aceste conditii, filtrul va rezista si va functiona optim o perioada lunga de timp.

Alege filtru carbune de calitate! Eco Aqua iti ofera solutii profesionale la cele mai bune preturi!

Daca va intereseaza ce fel de apa consumati si va doriti ca aceasta sa fie cat mai pura, este esential ca filtrul pe care il veti alege sa fie dotat printre altele si cu acest tip de carbune activ.

De fapt, acesta este folosit in toate instalatiile in care apa intra in compozitia unui aliment sau a unei bauturi, datorita capacitatii de filtrare excelente.

Eco Aqua va ofera o gama larga de produse detinate tratarii apei, printre care si acest filtru carbune de calitate superioara.

Mai multe detalii despre acest produs puteti gasi accesand eco-aqua.ro
Tel / Fax: 0040364417173
Mobil: 0040764183771, 0040752137832, 0040740075755
E-mail: office @ eco-aqua.ro

Autor

  • Agentia Fortin
  • +1Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata. Suntem specializati in programare web, cu experienta semnificativa in PHP, HTML, CSS, Jquery, integrare CMS, integrare aplicatii si revizuire cod.
  • Bucuresti, Sectorul 2, Strada Agricultori, nr. 113 (Vezi pe harta)
  • 0726538389