Bucuresti

Finanțări de până la 100.000 de euro pentru opere de ficțiune

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
242

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Dacă doriți să aflați cum puteți obține finanțări de până la 100.000 de euro pentru editarea și promovarea unor opere de ficțiune, Biroul Europa Creativă România are plăcerea să vă invite joi, 23 noiembrie, la o întâlnire despre dezvoltarea proiectelor de traduceri literare cu finanțare europeană.

Întâlnirea va avea loc în cadrul Târgului Internaţional Gaudeamus – Carte de învățătură (Sala Cupola a Pavilionului Central Romexpo din București), joi 23 noiembrie, între orele 13:00 și 14:00 și este organizată cu sprijinul Asociației Editorilor din România și al Radio România.

Cu această ocazie veți putea afla cum puteți obține anul viitor până la 100.000 de euro pentru traducerea, publicarea și promovarea unor opere de ficțiune prin Programul Europa Creativă 2014-2020 al Uniunii Europene.

Prezentările vor include condițiile esențiale pentru accesarea acestei finanțări, recomandări concrete pentru elaborarea aplicației și beneficiile generate de participarea la program. Participanții vor avea ocazia să adreseze întrebări și să dezbată structura și criteriile de participare ale acestei linii de finanțare în relație cu nevoile actuale ale editurilor pe care le reprezintă.

Biroul Europa Creativă România este punctul de contact național care promovează acest program comunitar în România, acordă asistență tehnică gratuită operatorilor care vor să-l acceseze și promovează proiectele finanțate.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm să-l contactați pe domnul Sorin Enuș la numărul de telefon 021 316 6061 sau în scris la adresa cultura@europa-creativa.eu.