Bucuresti

Gradinita Planeta Copiilor

Planeta Copiilor

Detalii gradinita/club

Adresa
Bucuresti, Strada Gabriela Szabo, nr. 3-11
Telefon
0724212970, 0724212887
Web
http://www.gradinitaplanetacopiilor.ro/
Categorie
Gradinite
Modificat
acum 1 luna si 2 zile
Vizualizari
1292

Voteaza & Distribuie

Prezentare gradinita/club

Spaţiul grădiniţei: Grădiniţa „Planeta Copiilor” funcţionează într-o vilă cu o suprafaţă de 1750 mp, din care 750 mp - construcţie şi 1000 mp spaţiu de joacă în exterior atât spaţiile interioare cât şi cele exterioare sunt modern amenajate şi permite o bună desfăşurare a programului instructiv - educativ. Construcţia a fost amenajată pentru a deservi în condiţii optime activitatea educaţională, conferind copiilor un spaţiu atractiv, securizat,un mediu educaţional stimulativ care încurajează dezvoltarea armonioasă a acestora.

Grădiniţa este dotată cu: săli de clasă şi mobilier adecvat pentru nivelul preşcolar, sală de mese, cabinet medical cu cameră izolatoare autorizat, cu asistent medical, care are un program prelungit şi un medic pediatru pentru copii.
In cadrul grădiniţei se lucrează numai cu personal calificat şi performant în activitatea educaţională aşa cum este şi , deviza noastră pe ,,Planeta Copiilor" ,,Performanţă în tot ceea ce facem"!

GRĂDINIŢA PLANETA COPIILOR oferă copilului dumneavoastră posibilitatea integrării într-un alt mediu decât cel al familiei, mediu în care va învăţa să interacţioneze cu alţi copii, va învăţa că există norme sociale cărora ne supunem cu toţii, în scopuri sănătoase pentru toţi, va fi îngrijit şi supravegheat, va fi educat şi pregătit pentru şcoala, va fi înconjurat de persoane pregătite şi având chemare pentru lucrul cu copilul, cu experienţă în a-i dezvolta abilităţile şi mai ales va fi înconjurat de dragoste, afecţiune şi căldură.

GRĂDINIŢA PLANETA COPIILOR
face parte din Complexul Sportiv 2000, complex care promovează şi oferă activităţi precum înotul, tenisul, minitenisul, atât pentru copiii din cadrul grădiniţei cât şi pentru doritorii de activităţi sportive. Complexul dispune de un centru de întreţinere şi înfrumuseţare, un hotel , restaurant, sală de fitness, piscine în aer liber şi un bazin de înot acoperit, totul într-un ambient plăcut şi relaxant de care pot beneficia şi părinţii copiilor din unitatea noastră.

GRADINITA PLANETA COPIILOR
este un partener de încredere în educaţia copilului tău!
Scopul nostru comuneste de a crea indivizi cu o personalitate puternică, cu spirit civic, bine instruiţi şi bine pregătiţi pentru viaţă. Dacă doriţi calitate, profesionalism, siguranţă afectivă şi confort pentru copilul dumneavoastră, vă aşteptăm la GRĂDINIŢA PLANETA COPIILOR. Aici orice copil are şansa de a se dezvolta armonios, primind o educaţie complexă ce asigură o evoluţie a acestuia pe toate planurile, sub îndrumarea unui personal bine pregătit şi dornic de a realiza o educaţie de înaltă calitate.

Orar gradinita/club

Luni - Vineri: 7:00 - 18:00

Filtre gradinita/club

Tip locatie: Particulara
Tip program: Normal, Prelungit
Dotari/facilitati: Dormitoare, Gradina, Loc de joaca
Activitati: Concursuri, Cursuri, Desen, Serbari