Bucuresti

Halloween Week 2011: The Funky Gang

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
614

Voteaza & Distribuie

Descriere


Joi, 27 octombrie 2011, The Gin Factory si People Night Out incep seria petrecerilor de Halloween in Centrul Vechi care va dura pana pe 31 octombrie.


Cu patru seri consecutive de muzica live, The Funky Gang, una dintre cele mai in voga cover band-uri, completeaza atmosfera celui mai cunoscut irish pub.


Decorul adus special din Germania pentru Halloween Week va impresiona pe orice curios care va avea ocazia atat sa faca o poza in sicriu, cat si sa castige premii oferite de Citroen si de The Gin Factory pe tot parcursul perioadei 27-31 octombrie.


Trecatorii sunt invitati sa se fotografieze cu masina si sa posteze apoi imaginea pe pagina de facebook Citroen - www.facebook.com/citroenromania si vor intra automat in tragerea la sorti pentru a castiga un week-end cu Citroen DS3 - www.facebook.com/citroenromania


The Gin Factory pregateste nenumarate surprize pentru cei care vor intra in atmosfera rece si intunecata a sarbatorii de Halloween: proiectii de film horror, placinta cu dovleac si piper si multe altele. Vor fi premiate cele mai frumoase costume.
Detalii despre concursuri vor fi postate pe paginile:


https://www.facebook.com/theginfactory


http://www.facebook.com/people.events.entertainment