Bucuresti

Hipioti si Bolsevici

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
720

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 2 martie 2011 

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Hipioti si Bolsevici

"Am ajuns zilele astea in podul clubului "La Scena" din Bucuresti, unde Teatrul Arca prezenta piesa "Hipioti si bolsevici".

De la inceput am fost ca intr-un grup de prieteni, acasa la nu stiu cine, cu muzica buna si atmosfera grozava. Am aplaudat minute in sir, in picioare, cocarjati de grinzile podului, pentru actorii Ela Ionescu, Lari Giorgescu, Mihai Cuciumeanu si pentru toata echipa lui Felix Crainicu.

Despre ce e vorba in piesa? Tanara Star are de ales intre doi pretendenti: Allan, fost hipiot devenit agent de asigurari, care si-a abandonat idealurile, s-a supus conventiilor si isi croieste viata dupa planuri foarte stricte. Si Jeff, un tanar american dezertor, fara capatai, fugit in Canada, care traieste fiece clipa asa cum vine, cu inocenta si bucurie. Un triunghi amoros care vorbeste pana la urma despre curajul de a fi tu insuti, de a trai liber si de a da voie miracolelor sa se intample in viata ta. "Stii cum poti sa il faci pe Dumnezeu sa rada? Spune-i despre planurile tale!", declara Jeff."

Filtre spectacol

Tip spectacol: Teatru