Bucuresti

IMPLANT PENTRU REFUZ - lansare album "Cartography" | Special Guests GRAY MATTERS si ARASHAI @ Club Fabrica

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 5 ani si 1 saptamana
Apartine de
Club Fabrica
Vizualizari
335

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

04.04.2015

Dupa o campanie de crowdfunding incheiata cu succes, fanii Implant Pentru Refuz se pot bucura in sfarsit de mult asteptatul album "Cartography".

Preview: http://bit.ly/1Da5hWf

Concertul de la club fabrica din Bucuresti de pe 4 aprilie va incheia turneul national de promovare a albumului, produs si organizat de Dark Side Booking Academy.

DOORS: 20:00

BILET: 20 lei - http://bit.ly/1BW8bDf

Eveniment: http://goo.gl/KnEMdU

Biletele pot fi gasite online exclusiv pe www.iabilet.ro si fizic, in reteaua IaBilet, precum si in ziua concertului, la intrare.

Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti: Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru), SENIA in Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour - Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei nr. 100.

Extra: Aplicatia de IOS IaBilet valabila in AppStore/ de pe varianta de mobile IaBilet - m.iabilet.ro

Cartography este harta unui univers multistratificat si atemporal. De la particula pana la intrepatrundere, de la taramul umbrelor pana la tinutul celor ce plutesc in lumina, de la negustorii de apa pana la oceanul cel din urma, de la nealterare genetica artificiala pana la utopia dictatoriala, de la transformarea gandurilor si a faptelor in greutate pana la ruperea fluxului informational. Fiecare ascultator poate fi calauzit prin intuneric sau poate rezona cu stelele, fiecare melodie de pe aceasta harta te poate surprinde in trecut, prezent sau viitor.

Inregistrarea albumului Cartography a inceput in octombrie 2013.

La sfarsitul lunii mai 2014 Implant Pentru Refuz primeste un mare impuls moral si material din partea fanilor, reusita campaniei de crowdfunding Cartography accelerand procesul de producere a albumului.

Inregistrarile, reampingul, mixajul albumului au fost facute in Timisoara de catre AttilaLukinich@Dstudiopro, masterul materialului fiind efectuat de catre Alin (Master) in Timisoara. Artworkul albumului este realizat catre Ovidiu ”Tzutzu” Hrin - Synopsismedia.com.

Pe parcursul turneului Cartography implanturile vizuale vor fi proiectate de Vj Burger.

Participantii la campania de crowdfunding se pot bucura deja de album, iar fanii Implant Pentru Refuz vor putea achizitiona, incepand cu 6 martie, albumul in format fizic, inclusiv pe vinil, precum si online, via BestMusic Digital Distro.

Dupa 20 de ani de activitate, Implant Pentru Refuz a primit din partea revistei Sunete premiul Best Rock, ce confirma inca o data ca trupa isi merita locul in "hall of fame"-ul rockului autohton, fiind printre primele trupe de gen care au pus o caramida la construirea industriei muzicale romanesti.

***

GRAY MATTERS

Gray Matters, trupa ce a luat nastere in 2014, li se va alatura ca invitati speciali. Este vorba de un proiect nici alternativ, nici electronic, nici melodios, nici agresiv, dar toate in aceeasi reteta pe care membrii trupei incerca sa o contureze mai clar cu fiecare synth, scream si riff gandit. Gray Matters reprezinta "albul si negrul muzical si ideologic, combinat in nuante infinite de adevar propriu pe care aleg sa il imparta celor care au urechi sa-i asculte".

https://www.facebook.com/graymattersband

ARASHAI

https://www.facebook.com/arashai

Informații adiționale

Data:

04.04.2015

Ora:

20:00

Intrare:

20 lei

Locatie:

Fabrica Club

Adresa:

11 iunie nr.50