Bucuresti

Inside Out

Inside Out

Detalii eveniment

Social links
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 6 ani si 3 saptamani
Vizualizari
979

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 17 mai 2014 - Vineri 23 mai 2014

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Se deschide Dumbrava din centrul Bucurestiului. O saptamana de natura, design, arta si voie buna in centru Bucurestiului

Poteca Studio lanseaza incepand din data de 17 mai Dumbrava, un proiect care permite tututror iubitorilor de natura si arta sa participe la un “picnic urban” iesit din comun. Proiectul unic Inside Out care se va desfasura la Carol 53, aduce in doua camere ale galeriei, o propunere noua de amenajare urbana impletind intr-un mod spectaculos natura cu elemente urbane, design si arta.

Punctul central al evenimentului va fi o constructie semnata Poteca Studio. Aceasta va avea pardoseala in totalitate din iarba, mobilierul din beton iar peretii vor fi decorati cu imagini proiectate cu plante care cresc in 5 minute. Participantii la acest picnic inedit vor avea parte de o experienta a naturii si a urbanului cu totul deosebita, pentru ca vor avea ocazia sa priveasca proiectiile prin picaturi de ploaie care vor avea un flux continu de cadere printr-un sistem inchis de recirculare a apei dintr-o camera transformata in iaz intr-un circuit special conceput pentru a imita ploaia. Prin acest proiect, specialistii de la Poteca Studio vor sa atraga atentia asupra unor produse noi de design romanesc precum banca "Magura", pernele din beton, tablourile din licheni norvegieni si plante aerofite din Guatemala.

“Intregul concept al evenimentului isi propune sa promoveze arta, creativitatea si iscusinta designerilor romani din diferite domenii- arhitectura, design de interioare, design de produs, peisagistica, arta culinara, design vestimentar si altele. Vrem sa aducem participantilor natura si lucrurile frumoase mai aproape de programul lor incarcat si sa le oferim ocazia unei experiente unice si a unei atmosfere de sarbatoare a imaginatiei.”, a spus Alexandru Gheorghe, arhitect peisagist in cadrul Poteca Studio organizator al evenimentului.

In cadrul evenimentului ce va dura o saptamana, vor fi prezentate o serie de creatii de design si interactiune , realizate din materiale neconventionale precum lana,3d print, nuiele sau beton, feluri de mancare facute exclusiv pentru conceptul acestui eveniment, flori presate si seminte, instalatie de moda ce vorbeste despre limitele noastre sau nelimitatele conversatii cu haina precum si alte creatii spectaculoase. Antrenul participantilor la eveniment va fi sustinut de Delahaze FM cu : Karpov Not Kasparov, Harlequi_Jack, Dennis B, Miron Ghiu (Nava Spatiala), Clu & Daniel, Sticks & Stones, Bald&Bold si RotoPerCutoR.