Bucuresti

Intra in comunitatea Grand Cinema Digiplex

Intra in comunitatea Grand Cinema Digiplex

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
514

Voteaza & Distribuie

Descriere

Programul de loializare aduce noi motive pentru a vedea si mai multe filme in Baneasa Shopping City!

Incepand din aceasta vara, Grand Cinema Digiplex ii invita pe cinefili sa devina membri ai comunitatii cinematografului situat in Baneasa Shopping City. Programul de loializare are scopul de a intari relatia cinematografului cu iubitorii de film. Acestia vor beneficia din partea Grand Cinema Digiplex de numeroase avantaje si reduceri in cadrul cinema-ului.

Prin noul program, Grand Cinema Digiplex le multumeste celor mai activi si avizi iubitori de filme. Acest program nu este doar unul de recompensare ci si o oportunitate de a crea o comunitate de cinefili cu care Grand Cinema Digiplex sa interactioneze pe parcursul intregului an.

Fiecare membru va primi un card personalizat pe care il va putea folosi la fiecare vizita la Grand Cinema Digiplex. Membrii vor putea aduna puncte, accesand in timp urmatoarele nivele: Basic, Silver, Gold si Platinum. Fiecare nivel dispune de beneficii proprii, crescand pe masura acumularii de puncte. Acestea ii vor ajuta pe membri sa primeasca diverse recompense din partea Grand Cinema Digiplex, precum upgrade-uri la fotoliile premium, bilete la filme, meniuri sau invitatii la avanpremiere, chiar si reduceri la magazinele din Baneasa Shopping City.