Bucuresti

Jubile The Ballroom

Jubile The Ballroom Primaverii

Detalii sala evenimente

Adresa
Voluntari, Strada Emil Racovita, nr. 7
Telefon
0749900999
Web
https://jubile.ro
Categorie
Sali evenimente
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Vizualizari
1504

Voteaza & Distribuie

Prezentare sala evenimente

Jubile Concept The Ballroom

Jubile The Ballroom este o locatie premium, ce pune la dispozitie un set complet de servicii pentru ca tu sa te poti bucura de fiecare moment al evenimentului, intr-o atmosfera rafinata, calduroasa si plina de stil. Fie ca este vorba de o petrecere privata (nunta, botez, zi de nastere) sau de un eveniment corporate (conferinta, gala, lansare de produs etc.), echipa noastra de profesionisti vor lucra cu pasinue pentru tine, spre a pune la punct fiecare detaliu al evenimentului. Iti punem la dispozitie oamenii potriviti pentru a-ti dezvolta ideile, o echipa gata sa preintampine orice problema sau dorinta, servicii diversificate si de calitate, oferte personalizate in funcție de nevoile și cerințele tale.

Nu percepem taxe suplimetare pentru chiria salii sau a personalului, avem bucatarie individuala pentru fiecare salon, personal propriu angajat pe toata periaoda anului, grupuri sanitare individuale, pachete Ultra All Inclusive, dar si pachete Optionale.

Centrul de evenimente Jubile The Ballroom este pozitionat in zone cheie ale Bucurestiului: Pipera, Decebal, Primaverii si iti pune la dispozitie 6 saloane de evenimente. Fiecare salon are la baza concepte diferite in ceea ce priveste designul interior (clasic, romantic, modern), concepte originale si actuale, iar suprafetele si capacitatile salilor sunt diverse (de la 90 la 250 de personae) pentru ca tu sa poti alege in functie de nevoie, gust si preferinte.
Centrele de evenimente Jubile The Ballroom reprezinta solutia ideala pentru evenimentul tau special.

Filtre sala evenimente

Facilitati: Gradina, Parcare, Sala botez, Sala de evenimente, Sala de nunta
Numar de locuri: peste 200