Bucuresti

K-pop Cover Contest 2017

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Vizualizari
488

Voteaza & Distribuie

Descriere

Grabeste-te sa prinzi unul dintre ultimele bilete pentru K-pop Cover Contest 2017!
Iubitorii culturii K-pop mai au de asteptat doar doua luni pana la cel mai important eveniment al anului: K-pop Cover Contest 2017!
Un adevarat regal al muzicii si dansului, K-POP Cover Contest va cuprinde trei evenimente foarte interesante care vor avea loc pe parcursul aceleasi zile: Dance Workshop, K-POP Cover Contest Dance & Voice si K-POP Night Show Party.
"K-POP Cover Contest" are o noua abordare: organizarea sectiunilor "dance" si "voice" in acelasi show. La acest eveniment vor participa concurenti din Romania, Republica Moldova dar si din alte tari, iar jurizarea va fi facuta de unii dintre cei mai cunoscuti si apreciati oameni din muzica k-pop:
- BAEK KOO YOUNG, cel mai bun coregraf din Coreea de Sud, coregraful trupei EXO si colaborator al cunoscutei companii "SM Entertainment".
- DJ Kiara Lee, unul dintre cei mai buni muzicieni si fondatori ai cunoscutei agentii de entertainment din Coreea de Sud, "Cube Entertainment".
Evenimentele din cadrul festivalului se vor desfasura astfel:

1. DANCE Workshop with EXO choreographer BAEK KOO YOUNG
Pentru acest eveniment mai sunt disponibile doar 10 bilete ! Pret bilet: 280 Lei.
Bilete pot fi comandate aici:https://www.blt.ro/romania-k-pop-cover-contest-2017.html
Coregraful BAEK KOO YOUNG va alege dintre participantii de la workshop ca sa danseze cu el.

2. K-POP Cover Contest
Accesul ca spectator se va face in baza biletului achizitionat pentru K-POP Party, la pretul de 25 lei, deoarece sala are capacitate limitata (Sala Mica a Palatului National al Copiilor), iar cererea de bilete a fost foarte mare. Cu acest bilet se poate intra atat la concursul K-POP Cover Contest cat si la K-POP PARTY NIGHT SHOW, acolo unde coregraful BAEK KOO YOUNG va fi prezent, iar muzica va fi asigurata de DJ Kiara Lee. Tot in cadrul K-pop Party vor fi anuntati si castigatorii premiilor.
Bilete aici:https://www.blt.ro/romania-k-pop-cover-contest-2017.html
Va reamintim ca in data de 21 Mai se incheie inscrierile pentru K-POP Cover Contest 2017, faza preliminara. Toate detaliile de inscriere si participare le gasiti in descrierea evenimentului aici:https://www.facebook.com/events/1160792327369464/

Organizator: Kompas Events (www.kompasevents.ro / www.facebook.com/kompasevents)

Filtre

Perioada: Luna curenta