Bucuresti

La Plaza Romania iei Polar Expressul impreuna cu Mos Craciun

La Plaza Romania iei Polar Expressul impreuna cu Mos Craciun

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
528

Voteaza & Distribuie

Descriere

Programul de sarbatori pregatit pentru clientii mall-ului include un itinerar magic, parcurs cu trenul prin Austria, Finlanda, Polonia, Rusia si Laponia, marcat de evenimente specifice Craciunului fiecarei tari.

La Plaza Romania, programul de sarbatori incepe vineri, 5 decembrie, la ora 18:00, odata cu Atelierul lui Mos Nicolae (organizat de Fundatia Dan Voiculescu), ce include un spectacol cu muzica si dans, dar si concursuri cu premii.Sambata si duminica, trenul lui Mos Craciun ajunge in statia Austria, asa ca un elf ii va introduce pe doritori in lumea jocurilor specifice acestei tari, iar o Craciunita le va arata cum sa danseze de parca ar fi conationalii lui Mozart. Din programul weekendului (11.00 – 20.00) nu vor lipsi muzica clasica si un concert de jazz, iar cei mici vor avea parte de teatru de papusi, ateliere de pictura, face painting, jocuri interactive – un program pus la punct de Primaria Sectorului 6 prin Centrul Cultural European, colinde si concursul "Kids Got Talent".

Totodata, in aceasta perioada, se va deschide patinoarul aflat in parcarea centrului comercial, pus la dispozitie de Primaria Sectorului 6 prin Centrul Cultural European, in parteneriat cu mall-ul. Intre 12 decembrie 2014 si 11 ianuarie 2015, clientii Plaza Romania vor putea patina de la ora 10:00 la ora 22:00 si vor putea savura deliciile tipice sezonului, precum turta dulce si vinul fiert, la Targul de Craciun de langa patinoar.

In weekendul 13 – 14 decembrie, Polar Expressul ajunge in Finlanda, iar, sambata, incepand cu ora 11:00, clientii mall-ului se vor bucura de jocurile si dansurile specifice acestei tari, avand totodata ocazia de a decora bradul Plaza Romania cu podoabe create de ei insisi si de a participa la cel mai spectaculos concert pentru Mos Craciun, ce va include tango, muzica clasica, jazz, muzica de camera, colinde si melodii, incepand cu ora 18:45. Cat despre ziua de duminica, aceasta va fi plina de jocuri distractive, alaturi de elful lui Mos Craciun, de dansuri, concursuri si colinde.

Daca vineri, 19 decembrie, cei mici participa la Atelierul lui Mos Craciun, zilele de 20 si 21 decembrie, incepand cu ora 11:00, sunt dedicate ultimelor statii in care ajunge Polar Expressul: Polonia, Rusia si Laponia. Pe langa dansuri si jocuri specifice, plus activitati pentru juniori, clientii Plaza Romania pot canta colinde alaturi de Mos Craciun si realiza cele mai inventive decoratiuni de brad.


Zilele de 22, 23 si 24 decembrie vor fi si ele pline de spectacole de teatru de papusi, ateliere de pictura, face painting, jocuri interactive pentru copii (un program pus la punct de Primaria Sectorului 6 prin Centrul Cultural European), concerte de colinde si concerte ale Quartetului Fiore. Mai mult, cei mici il pot vedea pe Mos Craciun la Plaza Romania intre orele 16:00 si 21:00 in zilele de 13, 14, 20, 21, 22, 23 si 24 decembrie.

Mai multe detalii despre programul de Craciun de la Plaza Romania sunt disponibile pe http://plazaromania.ro/evenimente/intra-in-lumea-lui-mos-craciun-la-plaza-romania