Bucuresti

Lansarea proiectului Sanatate prin aqua gym, la The President Pool & Lounge

Lansarea proiectului Sanatate prin aqua gym, la The President Pool & Lounge

Detalii

Social links
Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 5 luni si 3 saptamani
Apartine de
The President
Vizualizari
225

Voteaza & Distribuie

Descriere

Marti, 14 august, The President Pool & Lounge lanseaza proiectul “Sanatate prin aqua gym”, un program educational care si-a propus educarea publicului larg in ceea ce priveste beneficiile din domeniul sanatatii pe care le aduce gimnastica acvatica.

Lansarea proiectului va avea loc pe 14 august, de la ora 11.30, la piscina din cadrul Centrului de Evenimente The President si va cuprinde o prezentare a transformarilor pe care le aduce in corp practicarea aqua gym si un antrenament de gimnastica acvatica realizat de instructorul Eduard Balaita.

Proiectul de educatie in domeniul sanatatii este initiat si derulat de Centrul de Evenimente The President, prin The President Pool & Lounge, in perioada 14 august – 15 septembrie.

”Ca parinte a trei copii, stiu cat sunt de importante sportul si miscarea in aer liber pentru mentinerea sanatatii intregii familii; prin lansarea acestui proiect educational din domeniul sanatatii ne straduim sa venim in sprijinul tuturor celor interesati de mentinerea starii de sanatate prin miscare, punandu-le la dispozitie antrenamente de aqua gym fara costuri splimentare. Practic, toti abonatii nostri beneficiaza de intrare gratuita la sedintele de aqua gym, iar cei ce nu au abonament pot participa platind intrarea obisnuita la piscina (30 lei)”, a declarat Corin Romanescu, CEO al Centrului de Evenimente The President.


Despre „Sanatate prin aqua gym”
Proiectul de educare si promovare a sanatatii prin miscare cu titlul ”Sanatate prin aqua gym ” se desfasoara in perioada 14 august – 15septembrie 2018 si si-a propus sa promoveze beneficiile aduse sanatatii de gimnastica acvatica, printr-o serie de prezentari si sedinte de aqua gym desfasurate la The President Pool & Lounge, in cadrul Centrului de Evenimente The President.

La activitatile desfasurate in cadrul proiectului sunt invitati sa participe iubitori ai activitatii in aer liber, mamici, copii peste 14 ani, abonati ai The President Pool & Lounge, clienti, jurnalisti si public larg.

Abonatii The President Pool & Lounge beneficiaza de participare gratuita la toate prezentarile si sedintele de aqua gym.

Proiectul „Sanatate prin aqua gym” este sprijinit de 11 parteneri media: ACCMediaChannel, Bucuresti Life, Bucurestii vechi si noi, Clarissa, DacicCool, Fashion8, IneditTV, Mujer, StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle.

Despre Corin Romanescu
CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activeaza de 20 de ani pe piata HORECA fiind martor al principalelor tendinte ale fiecarei perioade. In ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate si private, oferind sfaturi practice si sprijin pentru sute de cupluri si zeci de companii din sectorul privat. Este Presedinte al Asociatiei pentru Combaterea Saraciei Si Afectiunilor Umane. Este Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti.