Bucuresti

Leadership Academy: locul în care copilul tău își dezvoltă abilitățile de lider

Leadership Academy: locul în care copilul tău își dezvoltă abilitățile de lider

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 1 an si 2 luni
Vizualizari
273

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Băneasa Shopping City în colaborare cu AIESEC România oferă cursuri de leadership gratuite pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 10 și 16 ani. Începând cu data de 12 august, timp de patru săptămâni, copiii înscrişi îşi vor dezvolta abilităţile de lider, însă vor învăţa şi să îşi gestioneze eşecurile. Tot aici vor descoperi că empatia şi recunoştinţa nu sunt vorbe goale, ci calităţi care îi vor transforma, pe viitor, în prieteni de nădejde.

Leadership Academy este primul proiect de acest gen din România și vine în completarea sistemului tradițional de învățământ. În cadrul acestor cursuri, copiii vor învăța să își îmbunătățească abilitățile de comunicare în situații de conflict, să își dezvolte gândirea inovatoare, să își dezvolte inteligența emoțională și luarea deciziilor bazate pe o gândire critică, înțelegerea propriilor valori, înțelegerea și practicarea hobby-urilor și a pasiunilor.
Cursurile vor fi susținute de traineri din țări precum Franța, Polonia, Turcia, dar și România. Aceștia au experiență în domeniul educației fiind pregătiți să ofere copiilor sesiuni calitative astfel încât cursanții să îsi atingă potențialul maxim. Cursurile vor fi susținute în limba engleză, însă cei care vor avea nevoie vor fi ajutați de un translator.

Cursurile se vor desfășura la Bourbon, în Băneasa Shopping City, în fiecare luni și marți din luna august, începând cu data de 12. Workshopul se ține pe 3 grupe, formate pe criterii de vârstă și durează câte 2 ore. Înscrierile se fac pe: https://www.baneasa.ro/leadership-academy.html, iar locurile sunt limitate.
La final, copiii vor putea să se înțeleagă pe ei înșiși, să găsească soluții la probleme complexe, să lucreze unii cu alții și să inițieze acțiuni concrete în diferite situații. Aceștia vor fi evaluați atât la începutul cursurilor, cât și la final, astfel încât să se poată determina cât mai clar evoluția lor. Cursanții vor primi diplome de participare care pot fi folosite în completarea primului lor CV.

Together for Tomorrow. All in the name of education este mesajul sub care stau acțiunile de CSR ale Băneasa Shopping City. Succesul oricărei inițiative îndreptate spre beneficiul comunităților este reprezentat de munca în echipă, de sentimentul de solidaritate creat, dar și de o cât mai largă participare, atât a oamenilor, cât și a brandurilor. Prin campaniile de responsabilitate socială desfășurate, Băneasa Shopping City își dorește să contribuie la construirea unui viitor sustenabil prin susținerea celui mai important factor, cel al educației.