Bucuresti

Lunafly te invita la un AFTERPARTY de neuitat!

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 5 ani si 3 luni
Apartine de
Club Fabrica
Vizualizari
326

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Cunoscuta formatie coreeană de Kpop, Lunafly, pregateste o surpriza pentru fanii ei: toti cei care isi vor cumpara bilet pentru concertul din 5 septembrie, vor beneficia de acces gratuit la Afterparty-ul care va avea loc duminică, 6 septembrie, de la orele 20:00, in clubul Fabrica (http://www.fabrica-club.ro/) si la care vor fi prezenti si membrii formatiei.

Accesul la acest eveniment este permis numai persoanelor care prezinta la intrare biletul de la concertul din 5 septembrie.

Si, pentru ca o veste buna nu vine singura, organizatorii concertului dau posibilitatea celor care si-au cumparat bilete pentru acest concert de neuitat, sa voteze trupele care vor dansa la afterparty. Pe pagina de facebook Kompas Events,www.facebook.com/kompasevents , va fi organizat un poll in care veti putea vota trupele pe care doriti sa le vedeti dansand la petrecere. Primele 3 formatii clasate vor participa la acest afterparty incendiar!

Lunafly, una dintre cele mai apreciate formatii de Kpop, concerteaza la Bucuresti, sambata 5 septembrie, orele 20:30, in Aula Universitatii Romano – Americane. Intr-o noua componenta, extinsa, membrii formatiei promit un concert de neuitat alaturi de sustinatorii devotati din Romania si nu numai.

Informații adiționale

Data:

06.09.2015

Ora:

00:00

Intrare:

Libera

Locatie:

Fabrica Club

Adresa:

11 iunie nr.50