Bucuresti

Manager proiect

Detalii curs

Categorie
Cursuri afaceri
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Apartine de
Intratest
Vizualizari
708

Voteaza & Distribuie

Prezentare curs

Curs Manager de Proiect

Sunteti preocupati si in 2020 ca institutia dvs. sa acceseze fonduri europene? Daca da, va rugam sa ne cautati!

INTRATEST, firma initiatoare a standardului ocupational de Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, va invita sa participati la cursul „MANAGER DE PROIECT" cod COR 241919

Cursul este autorizat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse prin organismul abilitat (Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor) si de Ministerul Educatiei Nationale conform OG 129/2000.

Lectori de exceptie:

- Cristina IOVA – Director General Autoritatea de Management pentru Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (AM POSDRU)

- Diana IONESCU – evaluator independent POSDRU si PODCA

Lectorii sunt specializati si dispun de un portofoliu convingator de proiecte care au beneficiat de finantare.

Accesarea fondurilor europene si stabilirea strategiilor de dezvoltare in stransa legatura cu acestea reprezinta cea mai importanta cale de crestere a firmelor in prezent.

Cursul este bazat pe practica si lucru in echipa, astfel incat nevoile fiecarei organizatii sa fie dezbatute.

Preocuparea noastra, pentru a eficientiza eforturile conducatorilor, este de a pregati specialistii dvs. astfel incat proiectele pe care le fac sa devina eligibile.

IMPORTANT! Cursantii se pot prezenta cu proiecte in curs de realizare, pentru a primi consultanta din partea lectorilor.

Cursul MANAGER DE PROIECT abordeaza umatoarea tematica (fara a se limita la acestea):  • Stabilirea scopului proiectului  • Stabilirea cerintelor de management integrat al proiectului  • Planificarea activitatilor si jaloanelor proiectului  • Gestiunea utilizarii costurilor si a resurselor operationale pentru proiect  • Managementul riscurilor  • Managementul echipei de proiect si managementul comunicarii in cadrul proiectului  • Managementul calitatii proiectului


Taxa de instruire este de 1499 RON (scutit de TVA conform O.G.129/2000).

OFERTA

Daca alegeti cursul "Manager de proiect" impreuna cu "Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene" beneficiati de o reducere de 15%!

In cazul in care sunteti interesat sa participati la aceste cursuri va rugam sa solicitati formularul