Bucuresti

Mankush

Debut Discografic - Anca Sigartau si Manuela Cara

Detalii

Telefon
0727703703
Web
www.restaurantelisabeta.ro
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 4 ani si 2 zile
Apartine de
Teatrul Elisabeta
Vizualizari
635

Voteaza & Distribuie

Descriere

Debut Discografic - Anca Sigartau si Manuela Cara Joi, 5 Martie - Ora 21:00

Mankush inseamna bucuria de a canta, inseamna energie si voie buna.
Anca Sigartau si Manuela Cara aduc in fata publicului debutul lor discografic, Electro Swing to Cabaret Folkloric.
Pornind de la folclorul romanesc si imprimandu-i sonoritatile moderne ale jazz-ului cele doua reusesc sa dezvolte un produs original, plin de savoare si care cu siguranta va fi pe placul publicului.
Grupate in forma unui band – Mankush, cele doua sunt sustinute in recitalurile lor de catre renumitul muzician Romeo Vaduva si invitati speciali.
Ipostaza in care Anca Sigartau se prezinta publicului poate fi una inedita, dar ea este pe deplin justificata de back-ground-ul ei artistic. Putini stiu ca actrita, un nume consacrat pe scena de teatru si in filmografia romaneasca, cu numeroase prezente la radio si televiziune are de fapt o pregatire muzicala solida si legaturi nu doar tangentiale cu muzica.
“Eu sunt absolventa a liceului de muzica George Enescu si inceputurile carierei mele artistice sunt indisolubil legate de muzica. Conservatorul a fost tinta mea, teatrul a aparut pe neasteptate si am ales aceasta cale. Insa muzica m-a insotit in tot ceea ce am facut pe scena sau in afara ei, e modul meu cel mai intim de exprimare artistica. Cand cant sunt cu adevarat fericita si ma bucur ca pot impartasi din fericirea mea tuturor celor care ma asculta. Asa ca va invit cu drag la acest concert, si la toate cele care vor urma – sper eu cat mai multe. Veti vedea o alta fata a Ancai Sigartau si cu siguranta voia buna va va insoti in timpul si dupa concertul nostru.
Manuela Cara este celalat punct de greutate artistica a grupului. O cunoscuta interpreta de jazz, cu performante notabile vocale si instrumentale, Manuela s-a afirmat atat in tara cat si in Canada, acolo unde locuieste si tara al carei cetatean este. Colaborarile cu Iancsy Korossy si Johnny Raducanu sunt doar cateva din reperele unei cariere artistice extraordinare.
Stilul abordat de Mankush este versatil. Baza este data de sonoritatile folclorice romanesti insa se dezvolta un produs cu totul nou, cu influente de jazz, muzica de cabaret, manouche.
Performantele vocale ale Ancai Sigartau sunt ideal completate si sustinute de maiestria interpretativa a Manuelei Cara. Insa daca ar fi sa definim intreg spectacolul printr-un singur termen acesta ar fi energie, caci asta ne propun cele doua. Un concert plin de dinamism pe care cu siguranta nu trebuie sa il ratati.
Va asteptam asadar Joi, 5 Martie la Teatrul Elisabeta de la ora 20:00
Cu mult drag
Anca Sigartau & Manuela Cara

Pret bilet: 35 lei
Rezervari si informatii telefonic

Filtre

Tip eveniment: Spectacole
Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta