Bucuresti

Meci de oina intre Nationala de Fotbal a Artistilor si Echipa Vedetelor

Detalii stire sportiva

Categorie
Stiri Sport
Modificat
acum 10 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1246

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire sportiva

Turneul 1 Play-Off al Campionatului Naţional pentru Seniori
Meci al personalităţilor: Naționala de fotbal a artiștilor, campioană mondială la Moscova, se va confrunta pe teren, intr-un meci spectaculos, cu o echipa formata din nume sonore ale Romaniei printre care: Leonard Doroftei, Monica Iagăr, Roxana Marcu, Gheorghe Turda, Sebastian Bodu, Andrei Tinu, Ruxandra Dragomir, Rafael, Mihai Georgescu, Tudor Turcu, Valentin Teodosiu, Diana Tuşa, Cristian Boureanu.

Surprize, concursuri cu premii şi activităţi de iniţiere în jocul de oină

Spectatorii îşi vor putea achiziţiona produse de oină şi se vor putea delecta cu produse românesti.

Duminică, 29 iunie 2014, începând cu ora 9.30, se va desfăşura pe Stadionul Cotroceni, situat în cadrul Arenelor Băncii Naţionale a României, una dintre cele mai puternice competiţii de oină , si anume “Turneul 1 Play-Off al Campionatului Naţional pentru Seniori”, organizat de Federaţia Română de Oină, în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului şi Comitetul Olimpic Sportiv Român.

Federaţia Română de Oină îsi desfasuara activitatea sub Înaltul Patronaj al Majestăţii Sale Regelui Mihai I, iar evenimentul marchează votarea în Parlament a legii prin care jocul de oină este declarat sport naţional.

La competiţie vor participa cele mai bune echipe de seniori din ţară, clasate pe primele patru locuri ca urmare a turneului regulat, desfăşurat la Constanţa în luna mai.

Echipele: Straja Bucureşti, Frontiera Tomis Constanţa, Biruinţa Gherăeşti Neamţ şi Oltul Turnu Roşu Sibiu se vor confrunta pe teren, într-un turneu simplu, fiecare cu fiecare, urmând să fie, în total, 6 meciuri.

Sunt aştepate numeroase personalităţi din lumea sportului, în frunte cu Ministrul Tineretului şi Sportului doamna Gabi Szabo, precum şi personalităţi din lumea politică şi din mediul de afaceri, printre care Elena Udrea, Cristian Boureanu, Diana Tuşa.
Evenimentul va fi însoţit de comentariile în direct ale specialiştilor în acest sport, menite să explice şi să familiarize publicul spectator cu regulile şi modul de desfăşurare a partidelor de oină.

Organizatorii au pregatitit numeroase surprize, printre care şi un “meci al personalităţilor” la care vor participa două echipe formate din nume sonore ale României. Monica Iagăr, Roxana Marcu, Leonard Doroftei, Gheorghe Turda, Sebastian Bodu, Andrei Tinu, Ruxandra Dragomir, Rafael, Mihai Georgescu, Ioana Flora, Gabriel Gherghescu, Tudor Turcu, Valentin Teodosiu, Denisa Săndulescu, Marius Mihalache, precum şi membrii echipei de fotbal a artiştilor vor intra pe teren pentru a-şi etala talentele şi abilităţile tehnice.

De asemenea, vor fi organizate concursuri cu premii şi activităţi de iniţiere în jocul de oină pentru copii si liceeni, iar fiecărui participant i se va oferi o diplomă de participare pentru iniţiere în sportul naţional din partea Federaţiei Române de Oină.
Publicul spectator va avea posibilitatea să îşi achiziţioneze obiecte de oină, printre care bastoane şi tricouri inscriptionate cu mesajul “Iubesc Oina” şi de a se delecta, totodată, cu produse româneşti, fiind organizată şi o zonă foodcourt.

Filtre stire sportiva

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta