Bucuresti

Metal Under Moonlight: Grimegod, Gothic, Abigail si L.O.S.T. @ Ageless Club

Detalii

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 5 ani si 10 luni
Vizualizari
661

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ageless Club prezinta Metal Under Moonlight, 2 iunie 2012

In concert: Grimegod, Gothic, Abigail si L.O.S.T.


Ageless Club in parteneriat cu Bestial Records prezinta sambata, 2 iunie 2012, Metal Under Moonlight editia a XXIX-a. Patru formatii cu vechime in undergroundul autohton! Pe scena vor urca: GRIMEGOD (Arad), GOTHIC (Petrosani), ABIGAIL si L.O.S.T. (Bucuresti). Intrare: 20 lei.GRIMEGOD (death metal/Arad)


Una din cele mai vechi formatii romanesti de metal greu ajunge pentru prima data la Bucuresti, dupa o pauza de mai bine de un an. In cei peste 20 de ani de activitate Grimegod a impartit scena cu trupe de calibru, precum Tiamat, Crematory, Nevergreen, Mystic Circle, The Haunted, Destruction, timp in care a lansat si 4 albume. Primul se numeste "Under the Sad and Silent Sky", a fost produs in 1995, iar pe 2 iunie va fi prezentat intr-o noua maniera, la Ageless Club.


GOTHIC (gothic death metal modern/Petrosani)


Avand la activ peste 400 de concerte in cele doua decenii scurse de la infiintare, Gothic este de departe o trupa extrem de bine primita in capitala.


Cu o noua componenta si cu un set solid de piese proaspete, Gothic va prezenta in premiera cel de-al treilea album, "Expect The Worst", prevazut sa apara in doar cateva saptamani.


ABIGAIL (doom death metal/Bucuresti)


Cea mai longeviva formatie de doom-death din Romania, Abigail, va avea prima aparitie scenica in fata fanilor bucuresteni, in acest an. Cu o directie muzicala care a trecut prin multe metamorfoze de-a lungul anilor, dar care a ramas tot timpul proaspata si originala, Abigail a aparut mereu pe scena alaturi de cele mai selecte gasti metal (Katatonia, Lake of Tears, Ava Inferi, Cynic si Testament fiind cele mai sonore nume in zona nobila a rockului). Formatia promite un setlist adaptat la contextul evenimentului si ne pune la incercare curiozitatea, promitand ca vor folosi in premiera in Romania instrumente atipice pentru Abigail.


L.O.S.T. (melodic death metal/ Bucuresti)


Desi este cea mai tanara trupa din cele 4 care vor sustine recitaluri pe 2 iunie la Ageless Club, L.O.S.T. este cea care vine cu cele mai solide nume de afara alaturi de care a prestat. Pornind de la exceptionalul concert din 2006 cand, la doar doi ani de activitate L.O.S.T. deschidea concertul Obituary, mii de spectatori aveau sa-i mai vada pe scenele mari, alaturi de Behemoth, Dismember, Kreator, Sepultura, In Flames, Sodom si Hammerfall. L.O.S.T. se pot mandri si cu faptul ca a fost prima trupa romaneasca de metal care a cantat vreodata in Grecia (in 2007).Pe durata concertului sunt permise fotografiatul si filmatul. Este interzis accesul cu bauturi alcoolice aduse din afara clubului. Stand Bestial Records la acest concert (CDuri, DVDuri, tricouri, inclusiv ale trupelor participante).