Bucuresti

Spectacolul Natura

Detalii spectacol

Telefon
0727703703
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 11 luni si 5 zile
Vizualizari
226

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 6 decembrie 201921:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Spectacolul Natura

Pentru a evita orice inconvenient, va rugam sa veniti cu minim o ora inainte de inceperea spectacolului pentru a fi preluate comenzile de mancare/bautura. Pentru ca dumneavoastra sa puteti savura spectacolul cum se cuvine, ultima comanda se va lua cu 30 minute inainte de inceperea acestuia! Va multumim pentru intelegere! Dupa ora de incepere a spectacolului nu mai este permis accesul in sala.

RONA HARTNER, cea supranumita de presa din tara de adoptie (Franta) „Tornada” este, fara indoiala, o explozie de energie si talent, contaminand instantaneu cu pofta de viata pe orice interlocutor. Intotdeauna i-a placut sa considere insa ca seva si-o trage din ADN-ul folcloric romanesc.

Si de la „Doina din Maramures” culeasa de Maria Tanase (cu care a intrat la Academia de Teatru din Bucuresti) pana la concertele alaturi de DJ celebri precum Click, Tagada, Chantel pe plaja de la Rio sau Ibiza, intr-adevar, temele traditionale ale muzicii romanesti (de la sat sau de la oras) au fost nelipsite din repertoriul Ronei.Asa s-a nascut firesc spectacolul integral dedicat „Pasarii Maiestre” la Centenar – NATURA, in regia lui Laurentiu Azimioara, jucat in 43 de reprezentatii la Theatre du Gymnase din Paris si inregistrat de Mosaic Music. Un spectacol in care Rona interpreta 32 de personaje din cele mai cunoscute piese ale Mariei Tanase, alaturi de muzicieni virtuosi din Balkani, stabiliti in Paris.

Un spectacol de muzica, dans, teatru, emotie. Varianta prezentata in Bucuresti alaturi de Taraful Hopa este una adaptata „Micului Paris”: nu vor lipsi piesele de rezistenta din repertoriul folcloric sau lautaresc omagiat cu aceasta ocazie (“Bate vantul frunzele”, “Cobzarul”, “Bun ii vinul ghiurghiului”, “Marie si Marioara”, “Cine iubeste si lasa”, “Lung ii drumul Gorjului”, “Targovistea”, “Ma dusei sa trec la Olt”, “Un tigan avea o casa”, ”Ciuleandra”, “Ciocarlia” etc), nici interpretarea actoriceasca data pieselor de formatia artistica a Ronei. Se va lasa loc interactionarii cu publicul venit sa petreaca aproximativ 2 ore ca in vremurile in care …Maria Tanase canta printre noi.

Tip spectacol: un omagiu adus Mariei Tanase si muzicii lautaresti
Componenta muzicala:
Rona Hartner & Taraful Hopa

Desfasurator:
19:00 – 20:00 acces public in sala. In perioada aceasta se pot prelua comenzile de mancare/bautura din meniul a la carte
20:00 – 21:00 café-concert
21:00 – 21:45 spectacol muzical (partea I)
21:45 – 22:00 pauza
22:00 – 22:45 spectacol muzical (partea a II a)

Durata:
1h 45 min (cu pauza)
Pret bilet: 49 lei.

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta