Bucuresti

Nemuritorul

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 luni si 1 saptamana
Vizualizari
639

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 21 aprilie 201620:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Intriga acestei savuroase comedii decurge din esecul amoros al unui tanar: Marius, un domn tomnatic cu posibilitați materiale, cumpara, pentru el și viitoarea sa soție, Izabela, o croaziera foarte scumpa in jurul lumii. Dar, pentru ca Izabela il parasește inainte de nunta, iar biletele sunt nominale și nerambursabile, Marius ajunge in situatia inedita de a caut o alta femeie care sa il insoțeasca in aceasta calatorie - cu condiția ca ea sa poarte același nume cu fosta logodnica.

Intamplarea face ca peste anunțul lui sa dea Felix, un cercetator varstnic, plictisit de lungul sa mariaj, cu Izabela, o casnica amatoare de telenovele. Tentat de posibilitatea de a ramane cateva luni singur, Felix reușește, prin cateva manevre marșave, sa-și convinga soția sa plece in calatorie cu necunoscutul care, la randul lui, crede ca va fi insoțit de o femeie tanara și atragatoare. Ceea ce Felix nu are cum sa știe, insa, este ca Marius, deprimat de insuccesele lui amoroase, nu este complet dezinteresat, ci intențioaneaza sa se sinucida impreuna cu noua lui partenera de voiaj, cu sau fara acordul acesteia. De aici decurg o serie de intamplari si situatii pline de haz si neprevazut, pe care va invitam sa le descoperiti pe 21 aprilie la Sala Mare a Palatului National al Copiilor.

Distributia completa este urmatoarea: Radu Beligan, Maia Morgenstern, Marius Bodochi, Ana Maria Lazar, Raluca Straia, Ramona Olteanu, Adriana Gulutanu. Iar regia spectacolului este semnata de Dan Tudor.
Biletele sunt deja disponibile la casa de bilete Startickets de la Palatul National al Copiilor si online pe startickets.ro, bilete.ro, si blt.ro

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta