Bucuresti

„Neverending” - este noul single OtherSide

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
267

Voteaza & Distribuie

Descriere

„Neverending” - este noul single OtherSide
Time to choose your side.
De la începutul anului Vic este preocupat de un singur lucru - să construiască un set de piese care îl reprezintă complet acum, aflat la momentul unei reinventări stilistice. După mai multe călătorii inițiatice în lumea sunetului - din care a învățat cum să își sondeze sufletul pentru a găsi autenticul - a intrat în zona lui de confort!
Social: https://www.facebook.com/othersidemusicofficial
Al doilea single de pe anticipatul album de debut Otherside se numește „Neverending” și a fost lansat exact la mijlocul lunii iulie (15.07.2015) în cadrul emisiunii lui Bogdan Șerban de la Tanănana - Exit Room. Track-ul este o reverie post-meridiană, așezată bine pe beat-ul larg, generos - Otherside reușind să sape și mai mult în zona unde acum se simte cel mai comod - balade heartfelt, cu text melancolic și sound direcționat către urechile civilizate! Timpul a venit ca piese inspirate din zona electronică să se adreseze celor mai sofisticate gusturi!
Prietenul căștilor: https://soundcloud.com/othersidemusicofficial
OtherSide a luat naștere pentru că tu exiști. Pentru că sunt din ce în ce mai mulți care caută acel sunet compus din emoții și stări, direcționate și conduse atent prin filtrele sintetice ale instrumentelor electronice, ce trimit biți de feeling direct pe scoarța cerebrală și în suflet.
Eye-candy: https://www.youtube.com/channel/UCEyvON52aAFdjG8QOZRuLcA/featured
Vrei să asculți muzica OtherSide pentru că te scoate din pop sau rock cu eleganță, te poartă pe umerii unui neo-soul mid-tempo inspirat, elegant, afectat digital însă cu un human touch ghidat de o mână sigură și exersată. Fie că vorbim de duo, trio, quartet (da, la fel de versatil în componență ca și în sunet) - OtherSide reușește să construiască o lume intimă, discretă printr-un sound - stilistic UNIC în România - ce îmbracă trăirile cele mai volatile. Un exercițiu în formă, tehnică, dar mai ales, un act muzical care va schimba un pic modul de a ne raporta la sunetul electronic și de asemenea line-up-ul evenimentelor din zona electronicii.