Bucuresti

”Noi 4” de Lia Bugnar - Spectacol caritabil

Detalii

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Apartine de
Godot Cafe - Teatre
Vizualizari
282

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu: Lia Bugnar, Maria Obretin, Ilinca Manolache, Marius Manole

Regia: Dorina Chiriac

Muzica: Ada Milea

Un spectacol scris în glumă, jucat în glumă, dar care a ajuns o întâmplare foarte serioasă. O întâmplare unde se abordează tot felul de teme superficiale (cotropirea actorului de către personaj, trădarea în iubire, etc.) și o sumedenie de teme fundamentale (tăierea colțului de la unghia de la degetul mare, proporția vodka-suc în Bloody Mary). Între aceste două limanuri, cuprinsul este surprinzător de eclectic deopotrivă tragi-comic.

Durata: 1h 30

Preț bilet: 40 lei

Asociația pentru o Comunitate Solidară și Intervenție Socială (ACSIS), împreună cu 24/7 Dental și Camera de Comerț Britanică Română, te invită să participi duminică, 14 iunie 2015, ora 19.00, Godot Cafe, la o piesă de teatru: NOI 4. Evenimentul este caritabil și are ca obiectiv strângerea de fonduri necesare prevenirii abandonului copiilor români.

Cum te poți alătura eforturilor noastre de prevenire a abandonului copiilor? Cumpără biletul de acces la piesa NOI 4, în valoare de 40 lei și vino să-I vezi pe 14 iunie pe Maria Obretin, Ilinca Manolache, Marius Manole și Lia Bugnar care te vor face să zâmbești. Zâmbetul tău se va transforma în zâmbetul unui copil și șansa unei mame la o viață mai bună.

Sursa informatii: www.godotcafeteatru.ro