Bucuresti

„O noapte nebună, nebună” se dezlănțuie la cinema

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 3 luni
Vizualizari
477

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O noapte nebună, nebună” se dezlănțuie la cinema

Vara începe în forță în cinematografe, cu “O noapte nebună, nebună” / Rough Night- o comedie extremă, având-o drept protagonistă pe Scarlett Johansson. Filmul va rula pe marile ecrane din România începând de vineri, 16 iunie 2017.

O gașcă de prietene se reîntâlnesc după 10 ani de la absolvirea colegiului. Prilejul? O petrecere a burlăcițelor. Se anunță cel mai grozav week-end din viața lor! Pregătite să petreacă în stil mare, își fac încălzirea în cluburile din Miami. Alcoolul curge în valuri și sunt deja bine magnetizate când... le vine o idee strașnică: ce-ar fi să cheme un stripper în vila închiriată de pe plajă? Vizita se lasă însă cu surprize fatale, ecuațiaavând acum periculos de multe necunoscute. De exemplu, cum se resuscitează un stripper care și-a pierdut cunoștința în exercițiul funcțiunii? Și, odată „duda” comisă, ce e de făcut? Cu poliție sau fără? Cert este că noaptea devine din ce în ce mai nebună, iar prietenele la... prostii se cunosc! Oare ce se mai întâmplăpână în zori?

Cele cinci prietene la cataramă sunt personaje unul și unul: trăsnite, autentice, peste poate de amuzante, dar și vulnerabile. Scarlett Johansson (premiată cu un trofeu BAFTA pentru rolul din Lost în Translation, plus patru nominalizări la Globurile de Aur) o interpretează pe Jess Thayer, viitoare mireasă și aspirantă la o funcție în Senat. Femeie de carieră, serioasă și responsabilă, care nu se ține de prostii prin cluburi și escapade cu stripperi. Sau... da?

Nici prietenele ei nu se lasă mai prejos: australianca Pippa (interpretată de actrițaKate McKinnon, câștigătoare a unui premiu Emmy) este haioasă și sinceră. Alice (Jillian Bell) ni se prezintă cam posesivă, impulsivă și încă nostalgică după momentele din liceu, ea fiind cea care îndeamnă toată gașca să se dezlănțuie la distracție. Frankie (Ilana Glazer, nominalizată la un premiu Emmy) – fata de bani gata și activista prin excelență, foarte utilă când situația impune contactarea de urgență a unui avocat. Iar Blair (interpretată de Zoë Kravitz, fiica lui Lenny Kravitz) este femeie măritată, la casa ei, cu copil și carieră de succes, cea mai conservatoare din grup. Nu în ultimul rând, stripperul Jay, interpretat de Ryan Cooper - cireașa de pe tort. Mai multe aflăm din “O noapte nebună, nebună” / Rough Night”,din 16 iunie a.c., la cinema.

Regizoarea Lucia Aniello semnează și scenariul, alături de Paul W. Downs. Din distribuție mai fac parte Paul W. Downs, Demi Moore ș.a.Comedia este clasată R (nerecomandată minorilor cu vârste mai mici de 15 ani), pentru limbaj și conținut sexual, consum de droguri și imagini violente. Producția Sony Pictures este distribuităîn România de InterComFilm, iar trailerul poate fi urmărit aici: https://youtu.be/tss4ViB76EY

Despre Sony Pictures Entertainment

Sony Pictures Entertainment (SPE) este o filială a Sony Entertainment Inc., la rândul ei o sucursală a Corporaţiei Sony din Tokio. Operaţiunile internaţionale ale SPE cuprind: producţia, achiziţia şi distribuţia de filme; reţele de televiziune; crearea şi distribuţia produselor digitale; operarea studiourilor de film; dezvoltarea unor noi produse de divertisment, servicii şi tehnologii. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.sonypictures.com.