Bucuresti

O gasca de barbati simpatici cuceresc box office-ul romanesc!

O gasca de barbati simpatici cuceresc box office-ul romanesc!

Detalii stire

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
437

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O gașcă de bărbați simpatici cuceresc box office-ul românesc!

Nuntaşi de închiriat / The Wedding Ringer” a intrat direct pe locul întâi în box office-ul din România. În primul weekend, comedia cu Doug Harris în rol principal (Josh Gad – „Love and Other Drugs”, „The Internship”, „Thanks for Sharing”) a înregistrat 24,311 spectatori și a încasat 464,444 de lei.
Succesul comediei a surclasat filme precum "Wild Card" (locul 2 în box office), "The Imitation Game" (local 3) sau "American Sniper" (locul 4).
Cea mai nouă comedie din cinematografe spune povestea unui tip asocial, ce decide să-şi angajeze cavaleri de onoare pentru nuntă.
Doug – care se află la două săptămâni distanţă de nunta sa cu frumoasa şi mult visata parteneră, Gretchen Palmer (Kaley Cuoco-Sweeting) – îşi dă seama că pur şi simplu nu are prieteni. Acum îşi face apariţia Jimmy Callahan (Kevin Hart), patron şi director al firmei Best Man, Inc., o firmă care furnizează cele mai bune servicii de cavaleri de onoare.
În timp ce nunta şi viitorul lui Doug atârnă de un fir de păr, acesta capătă încrederea pe care n-a avut-o niciodată. Ceea ce urmează în spumoasa comedie Nuntaşi de închiriat este o întreagă poveste în care Jimmy şi echipa lui de nuntaşi de ocazie creează o mulţime de aventuri incredibil de hazlii, parează miliardele de teste la care-i supune socrii, pentru a duce la bun sfârşit cea mai îndrăzneaţă şaradă pe care au regizat-o până acum.
Nuntaşi de închiriat este un film în regia lui Jeremy Garelick (The Break-Up) după un scenariu pe care l-a scris împreună cu Jay Lavender (The Break-Up). Garelick a fost susţinut de producătorii Adam Fields (Limitless) şi Will Packer (Think Like a Man Too). Alături de Josh Gad şi Kevin Hart, în film apar Cuoco-Sweeting („The Big Bang Theory”, „The Last Ride”), Ken Howard (“30 Rock”), Cloris Leachman (“Raising Hope”), Jenifer Lewis (Think Like a Man Too), Mimi Rogers (“Two and a Half Men”) şi Olivia Thirlby (The Wackness).