Bucuresti

Online fericit și offline liniștit

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente sociale
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Apartine de
Sun Plaza Shopping Center
Vizualizari
170

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Online sau offline, în această primăvară fă un pas către tine. Vei fi surprins. Psihoterapeutul Yolanda Crețescu și cei patru instagrammeri cunoscuți, Ionuț Costea, Georgiana și Marian Ionescu și Marian Hurducaș, te învață cum să îți găsești sursa emoțiilor și inspirația ca să te autodepășești. Seminariile Sun Talks au ajuns la a treisprezecea ediție, sunt gratuite și au loc în Sun Plaza.

Yolanda Crețescu este psiholog cu experiență în domenii precum anxietatea, terapia de cuplu, terapia familială, psihologie sportivă, orientare vocațională, evaluare psihologică. Totodată, Yolanda a inițiat proiectul DepreHub, o linie gratuită și deschisă 24/7, pentru persoanele care se confruntă cu depresia, anxietatea sau atacurile de panică.

Află cum poți cuceri lumea virtuală de la Ionuț Costea, Georgiana și MarianIonescu trei dintre cei mai cunoscuți și inspirați instagrammeri din România și Marian Hurducaș, consultantde Marketing si Strategie, cu experiențăa în administrarea și mai ales, optimizarea conturilor de Instagram. De ani buni deja, Instagram setează majoritatea trendurilor, așa că suntem în permanență în căutare de cadre, decoruri și creative și instagramabile. Toate acestea pentru a avea un feed cât mai original. Asta ne învață Ionuț Costea, Georgiana și Marian Ionescu și Marian Hurducaș în cadrul seminarului ”Ce înseamnă instagramabil”

Ionuț Costea, cunoscut sub numele de Goguci, este creator de povești prin imagini și are una dintre cele mai creative pagini de Instagram din România. El te va învăța să transpui cuvintele în imagini.

Georgiana și Marian Ionescu sunt un cuplu care a renunțat la viața din agenție și a ales antreprenoriatul, prezentând povestea vieții lor prin videoclipuri pe YouTube. La seminar vor vorbi despre cât de importantă este povestea personală în crearea de conținut.

Marian Hurducaș, cu o experiență vastăîn media și comunicare, iubește ceea ce face și se declară dependent de public relations, neuromarketing, marketing digital și social media. El te va învăța secretele optimizării profilului de Instagram.