Bucuresti

Optimall SMIS - un software de inventariere necesar pentru compania ta

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 7 luni si 3 saptamani
Vizualizari
290

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Optimall SMIS (Smart Mobile Inventory System) dezvoltat de echipa Optimall by AROBS este o soluție care vine în sprijinul oricărui tip de business și ajută la realizarea inventarierii patrimoniului automatizând toate fluxurile ce țin de acest proces.

Inventarierea patrimoniului constituie un proces amplu care se realizează în 3 etape: pregătirea inventarierii, inventarierea propriu-zisă și centralizarea rezultatelor inventarierii. Pentru ca toate aceste etape să fie efectuate într-un mod sigur și eficientizat îți prezentăm soluția Optimall SMIS. Soluția pentru inventarierea patrimoniului, Optimall SMIS, funcționează cu ajutorul a 3 elemente conectate între ele: aplicația desktop Back Office, aplicația mobilă și integrarea cu ERP-ul companiei.

Aplicația desktop Back Office preia toate mijloacele fixe și obiectele de inventar din sistemul de gestiune al companiei. După preluarea tuturor bunurilor patrimoniale, aplicația generează coduri de bare care vor fi aplicate pe fiecare bun în parte. Totodată aplicația permite setarea listelor de inventariere pe gestiuni și alocă aceste liste de inventariere pe userii aplicației mobile.

Mai apoi, cu ajutorul unui telefon mobil/cititor de coduri de bare cu sistem de operare Android, persoanele delegate pentru efectuarea inventarierii scanează fiecare bun în parte. Pe lângă inventarierea propriu-zisă, cu ajutorul aplicației ai posibilitatea de a confirma intrarea în patrimoniul a unui nou bun, ieșirea din gestiune cu propunere de vânzare, casare și sponsorizare și realizarea operațiunii de transfer între gestiuni.

Dacă pe lângă inventariere îți dorești ca toate fluxurile de muncă din depozitul tău să fie automatizate, poți apela la soluția Optimall WMS (Warehouse Management System) care, pe lângă inventariere, te ajută să automatizezi procesele de recepție, ieșiri de marfă, transferuri între gestiuni și locații, retur de marfă, și chiar picking-ul mărfii din depozit.

Apelează cu încredere la soluțiile dezvoltate de echipa Optimall by AROBS, iar acestea vor fi personalizate după specificul business-ului tău și nevoile tale.