Bucuresti

Pentru ce cariera esti facut?

Pentru ce cariera esti facut?

Detalii

Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 4 ani si 2 saptamani
Vizualizari
691

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pentru ce carieră eşti făcut?

Ce?
Dacă nu ești sigur că ești pe drumul potrivit și simți că este momentul să faci o schimbare, atunci ar fi bine să te gândești la faptul că o schimbare de carieră este de fapt un proces de schimbare a identității. Având în vedere că o treime din viață ne-o petrecem muncind și că această treime influențează în mod direct restul vieții, putem considera că o schimbare majoră a domeniului în care lucrăm sau tranziția de la a fi angajat la antreprenoriat este de fapt o redefinire a termenilor în care ne trăim viață.
Deși unele abordări ne îndeamnă la introspecție și analiză interioară, apoi schițarea unui plan de acțiune și implementarea lui, de cele mai multe ori drumul parcurs este unul de descoperire exterioară și testare a variantelor posibile. Pe parcursul drumului, lucrurile pe care le aflăm despre noi și despre modul în care lucrăm ne pot face să ne schimbăm obiectivele și să ne stabilim unele noi. Acceptarea unei perioade în care pur și simplu oscilăm între mai multe variante, este perfect normală și caracteristică oricărei tranziții de acest fel.
Dar cum orice tranziție începe de undeva, hai să descoperi care sunt primii pași pe care o să îi faci, care este misiunea ta în această călătorie, ce îți va da energie pe drum și cum să mergi înainte și să nu te dai bătut când dai de greu.
1. Încotro? Ce îți place atât de mult încât ai plăti ca să faci?
2. Ce e important să iei cu tine pe drum?
3. Păstrează-ți motivația și mergi înainte.

Cu cine?
Dragoș Corbu, coach. După o activitate de 11 ani în antreprenoriat, managementul și dezvoltarea afacerilor, training sau coordonarea proiectelor, am realizat că mă aflam într-o permanentă căutare și că lucrurile pe care le realizam, chiar dacă multe erau de succes, nu îmi aduceau satisfacția pe care mi-o doream. M-am decis să caut în continuare, dar de data asta să aduc în ceea ce fac lucruri care îmi plac, hobbyuri și pasiuni, activități care mă fac să mă simt bine și îmi aduc satisfacție.
Dorința permanentă de a descoperi și de a înțelege cum funcționăm ca oameni și cum să ne îmbunătățim viețile, m-a ajutat să descopăr coachingul, iar acum îmi împart munca în antreprenoriat cu activitatea de coach în cadrul Coaching Essence. Drumul până aici nu a fost ușor și nu mă aștept să fie ușor nici de aici înainte, dar cred că cea mai importantă lecție pe care am învățat-o până în acest punct este că dacă nu ar fi fost așa, nici provocările nu ar fi fost aceleași și nici nu aș mai fi descoperit toate lucrurile minunate ce au apărut pe parcurs.

Când?
miercuri@incubator107 , 5 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:00
miercuri@incubator107 , 12 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:00
miercuri@incubator107 , 19 noiembrie 2014 de la 19:00 la 21:00

Unde ?
Atelierul se ține în mansarda noastră din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, București. Dacă nu știi deja, află cum să ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Înscrierea la atelier se face online. Apasă cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/atelier/Breasla%20Descoperitorilor/1395, înscrie-te şi vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei să vii, zi-ne de unde ai auzit de noi și lasă-ne numărul tău de telefon.
Donaţia ta ajută incubator107 să supravieţuiască și ne încurajează meşterul. Sugerăm o donație de 30 lei pentru fiecare întâlnire și 20 lei pentru studenți și liceeni.
Dacă nu vă puteți permite, nu stați departe, ne puteți ajuta în alte feluri: să promovăm în companii Programul de descoperire a pasiunilor, să închiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, să atragem sponsorizări sau să umplem pur și simplu mansarda de bucurie - http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/791638804231028/