Bucuresti

Petrecere de dragobete in Cluburile El Comandante

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
721

Voteaza & Distribuie

Descriere

PETRECERE-TE DE DRAGOBETE IN CLUBURILE EL COMANDANTE


Iubeste romaneste!!!


Mai ceva ca in K1, pe 24 februarie mandrul Dragobete este pregatit sa-l infrunte pe plangaciosul Valentin! Lupta va fi crancena! Scena de batalie: clubul El Grande Comandante, cantonament de refacere: El Comandante! Vino si tu alaturi de noi sa-l sprijinim pe Dragobete si ca premiu te sprijinim noi cu multa muzica buna si bautura pe saturate!!!


Reteaua de cluburi El Comandante, prin cele doua locatii din str. Viitorului 26 si Stavropoleos 8, te invita sa iti petreci seara de Dragobete in stilul traditional romanesc. Sa ne aducem aminte ce inseamna sa iubesti romaneste, sa intampinam cum se cuvine primavara si sa luptam pentru valorile noastre traditionale.


Fiul Babei Dochia, Dragobetele insemna pentru omul arhaic inceputul primaverii, ziua cand natura se trezeste, ursul iese din barlog, pasarile isi cauta cuiburi, iar omul trebuia sa participe si el la bucuria naturii. Preluat de la vechii daci, unde Dragobetele era un petitor si un nas al animalelor, romanii au transfigurat Dragobetele in protectorul iubirii celor care se intalnesc in ziua de Dragobete, iubire care tine tot anul, asa cum si pasarile "se logodesc" in aceasta zi.


El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat, organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar: "Party para la resistencia!".