Bucuresti

Plaza Romania premiaza indragostitii

Plaza Romania premiaza indragostitii

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
333

Voteaza & Distribuie

Descriere

Cu ocazia Valentine’s Day, Plaza Romania le ofera clientilor sai "Jocurile iubirii": acestea includ de la astrograma dragostei si Cupidon Darts pana la competitii pe Facebook si un concurs cu premii tematice, in valoare de peste 3.000 de lei.
In zilele de 7, 8, 13 si 14 februarie, in intervalul orar 17.00 – 20.00, vizitatorii Plaza Romania sunt asteptati cu show-uri de improvizatie realizate de trupa Obligo, care le va arata arta seductiei din diferite colturi ale lumii, cu un cvartet ce va interpreta melodii de dragoste, dar si cu un concert de pian, acompaniat de un recital de poezie romantica. Mai mult, sub egida "Jocurile iubirii", clientii mall-ului pot vizita Astro Love Corner Quizz, unde vor afla cat de norocosi vor fi in dragoste de la un astrolog profesionist, si pot juca Cupidon Darts. Cat despre posesorii de Fidelicard, ei pot obtine gratis o astrogramă, dar si o lectie de tangou gratuita de la dansatorii din trupa Tango Tangent în ziua de 14 februarie. De Valentine’s Day, trupa va sustine un spectacol de doua ore, urmat de demonstratii de valsuri celebre, iar doi artisti le vor face cadou desene de cuplu doritorilor.

Tot cu ocazia Valentine’s Day, posesorii de Fidelicard pot participa la un concurs si pot avea sansa de a castiga trei pachete speciale romantice, fiecare în valoare de peste 1.000 de lei. Un pachet consta intr-o cina pentru doua persoane la restaurantul Roberto’s din interiorul Athénée Palace Hilton pe 14 februarie, o noapte de cazare si un mic dejun in acelasi hotel. Trei dintre clientii Plaza Romania care detin Fidelicard si au cheltuit cele mai mari sume in centrul comercial în perioada 6 – 8 februarie vor deveni castigatorii acestui concurs, iar numele lor vor fi anuntate pe 9 februarie.

Mai mult, pentru cupluri a fost pregatit un concurs pe Facebook. Ele se pot fotografia alaturi de Fidelio si de Fidelia in locul special amenajat din Plaza Romania, postand ulterior imaginea pe reteaua de socializare cu hashtagul #lovePlaza. Poza cu cele mai multe like-uri va fi premiata cu puncte pe Fidelicard în valoare de 500 de lei. Concursul se desfasoara intre 8 si 14 februarie.