Bucuresti

Pompe de caldura eficiente

Pompe de caldura eficiente

Detalii

Telefon
0720440220
Web
https://magazin.hausenergy.com/produs/18-144-hpsu--monobloc-cu-racire/
Categorie
Anunturi instalatii termice
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
596

Voteaza & Distribuie

Descriere

Pompe de caldura eficiente

Pompele de caldura sunt considerate o solutie eficienta cand optam pentru economisirea baniilor pentru incalzirea imobilelor. Energia folosita de aceste pompe de caldura se regaseste in mediu si este considerata o solutie ecologica pentru incalzire.

Daca optam pentru acest sistem de incalzire este bine de stiu ca vom consuma foarte putina energie electrica pentru punerea in functiune a echipamentelor care ajuta pompa de caldura sa functioneze.

Dar avantajul mare este constituit de faptul ca o pompa de caldura te face independent de combustibili fosili si te ajută sa contribui in mod activ la reducerea emisiilor de CO2 si protectia climei.

Firma Home Energy va propuna implementarea solutiilor tehnice personalizate, pe baza cunostiintelor si experientei noastre profesionale, fiind scopul fundamental pentru care oferim serviciile noastre de consiliere tehnica, proiectare, furnizare de echipamente, punerea in opera a proiectului si nu in ultimul rand asigurarea garantiei si post garantiei, atingandu-ne in totalitate scopul de a avea clienti multumiti 100%.