Bucuresti

„Prima vizita la Prima fabrica”

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 1 luna si 1 saptamana
Vizualizari
356

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 29 octombrie 201514:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Prima vizită la Prima fabrică” – tur ghidat ingineresc pentru copiii isteți, la Indagra/All Pack
Prinde o viteză de 30 de kilometri pe oră, apucă obiecte cu viteze amețitoare, are 5000 de rotații pe minut și... ambalează zahăr sau transportă napolitane, stivuiește cutii de medicamente, taie nuga... Roboții industriali fac aceleași lucruri pe care și oamenii le pot face, doar că mult mai repede și mai exact.

Și roboții industriali sunt făcuți de oameni. Inginerii sunt cei care proiectează, execută, montează utilaje industriale.

Cei mai curioși și mai isteți copii sunt invitați joi, 29 octombrie, să facă ”Prima vizită în Prima fabrică”, un tur ghidat realizat de Eurodac, companie care produce și distribuie mașini automate. Turul începe de la ora 14.00, la standul 29, Pavilion C3, Romexpo.

Copiii nu doar că vor afla de la specialiști cu experiență cum ”se fabrică” fabricile, ci și cum arată pe dinăuntru utilajele, cum se face proiectarea lor și ce salturi uriașe a realizat tehnica în diferitele industrii. Ce înseamnă să inovezi și mai ales, cum și cui vinzi utilaje construite 100% în România cu mână de lucru românească.

Elevii vor putea să descopere care este drumul pe care îl parcurg produsele pe care le folosesc ei în fiecare zi până la magazinul de unde ei le cumpără. Acest circuit al produselor în industrie își propune să le dezvăluie copiilor o lume mai puțin cunoscută, cea a mașinilor automate, să-i ajute pe cei cu înclinații tehnice să afle răspunsurile la întrebările pe care le aveau și, la fel de important, să se distreze.

Copiii vor putea vizita și alte standuri din cadrul târgului Indagra. Turul este gratuit, pe baza rezervării.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: diverse