Bucuresti

Program de training GM Master Class Academy

Program de training GM Master Class Academy

Detalii anunt

Telefon
0213263641
Social links
Pret
750 EUR
Categorie
Anunturi consultanta in afaceri
Modificat
acum 4 saptamani si 4 zile
Vizualizari
675

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Program de training in Bucuresti by GM Master Class Academy

CBC Romania organizeaza programe de training de tip Open. Programul GM Master Class Academy se adreseaza ownerilor, presedintilor, directorilor generali, consultantilor si top managerilor.

Scopul si obiectivele programului sunt de a transfera o metodologie completa de reorganizare, de consolidare a companiei si dezvoltare catre top managementul unei companii.

Astfel, top managerii vor implementa singuri ceea ce companiile de consultanta le cer sa faca atunci cand sunt pusi in situatia de a apela la serviciile lor.

Dupa parcurgerea programului GM Master Class Academy, participantii vor putea sa ajute la reorganizarea, dezvoltarea si consolidarea companiei dupa principii performante de business.

Vor fii capabili sa realizeze strategia de dezvoltare si consolidare a afacerii si deasemenea vor putea sa obtina un climat performant pentru dezvoltarea organizatiei .

Acest program de training este acreditat de catre toate organismele abilitate ale statului roman.


Autor

  • Zaniro Group
  • +1Partener de afaceri

  • Știați că, 90% dintre utilizatorii ce efectueaza cautari pe internet, nu trec primele 10 rezultate ale motorului de căutare? V-ați întrebat vreodată cum ar fi să intru în top 10 pentru un anumit cuvânt cheie? Noi folosim toate cele mai recente tehnici de SEO pentru a pozitiona natural siteul afacerii dumneavoastra în primele 10 rezultate pentru cuvinte cheie relevante. Doriți mai mult trafic si 3 sfaturi gratis de la un expert SEO?
  • Bucuresti, Strada Halelor, nr. 5 (Vezi pe harta)
  • 0310050211