Bucuresti

Proiectul de educatie non-formala “Centrul de Consiliere pentru Tineri”

Detalii

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 3 ani si 10 luni
Vizualizari
265

Voteaza & Distribuie

Descriere

Casa Studentilor Bucuresti deruleaza in luna iunie 2015 proiectul de educatie non-formala “Centrul de Consiliere pentru Tineri”, finantat de Ministerul Tineretului si Sportului.

Proiectul are ca obiectiv general sprijinirea tinerilor in dobandirea deprinderilor de viata independenta, prin dezvoltarea capacitatii acestora de a cauta si gasi locuri de munca potrivite pregatirii si abilitatilor lor profesionale, sau in demersul de a infiinta si dezvolta afaceri proprii.

Tinerii vor fi indrumati spre valorificarea eficienta a resurselor individuale, centrarea pe actiunile pozitive, raportarea experientei proprii la performantele domeniului de activitate, asumarea de responsabilitati, cultivarea unei gandiri planificate, incepand cu determinarea scopului actiunii proiectate si terminand cu autoevaluarea rezultatelor obtinute.
De asemenea, proiectul promoveaza principiile culturii antreprenoriale si orientarea catre cresterea calitatii si productivitatii muncii pentru schimbarea in bine a comunitatii.

Informatii suplimentare: www.centruldeconsiliere.blogspot.ro