Bucuresti

Targul Imobiliar Project Expo - Prima Casa

Detalii

Categorie
Targuri - expozitii
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Vizualizari
1481

Voteaza & Distribuie

Descriere


Targul Imobiliar PROJECT EXPO – "PRIMA CASA", 17 - 19 Iulie!

Odata cu decizia guvernului de a initia programul "Prima Casa" si a clientilor foarte interesati de achizitia primei locuinte s-a hotarat organizarea celei de-a treia editii a Targului Imobiliar PROJECT EXPO! Astfel in perioada 17-19 iulie va avea loc la Palatul Copiilor din Bucuresti Targul Imobiliar PROJECT EXPO: Prima Casa! In cadrul acestui targ vor fi prezenti dezvoltatori ce vor accepta inscrieri pentru programul "Prima Casa", program destinat tinerilor care nu au o locuinta si care prin intermediul acestuia vor primi garantii din partea statului pentru obtinerea unui credit ipotecar.


Targurile Imobiliare PROJECT EXPO sunt targurile in cadrul carora s-au produs cele mai multe tranzactii imobiliare in 2009. Pentru a continua traditia, targul din iulie va fi primul la care se vor putea face inscrieri in Programul "Prima Casa".Persoanele care nu detin o locuinta si care nu au credit imobiliar in derulare pot accesa incepand cu sfarsitul lunii iunie programul "Prima casa". Locuintele care pot fi achizitionate prin programul "Prima Casa" sunt cele deja disponibile, din fondul locativ, cele nou construite sau cele care vor fi gata in perioada de derulare a programului.Ministrul Finantelor a declarat ca urmeaza sa se stabileasca toate conditiile de natura tehnica pentru ca o persoana care urmeaza sa acceseze acest credit sa stie unde sa se adreseze, in ce conditii il poate lua si care sunt obligatiile care ii revin fiecareia dintre parti.

S-a convenit ca statul, prin Fondul National de Garantare a Creditelor, sa garanteze o suma de 60.000 de euro din valoarea totala a locuintei, iar bancile comerciale sa perceapa beneficiarilor programului un avans de maxim 5% din valoarea creditului. Cei care vor cumpara o locuinta prin intermediul programului "Prima Casa" vor beneficia de TVA redus, de 5%, la achizitionarea casei.


Pentru ca o banca sa fie agreata in program trebuie sa aiba reprezentare cu sucursale la nivel national, un avans de maxim 5% din valoarea creditului si dobanzi sub cele existente in prezent pe piata.Evenimentul este sustinut de Primaria Sectorului 4.


Orarul de vizitare va fi vineri si sambata de la 10.00-18.00 si duminica de la 10.00 la 17.00. Intrarea este gratuita!

Targul Imobiliar PROJECT EXPO este primul targ imobiliar dedicat programului "Prima Casa" si in cadrul caruia vor fi prezenti atat dezvoltatori si agentii imobiliare cat si banci si brokeri de credite! Vizitatorii isi pot cumpara o locuinta prin programul "Prima Casa" si vor avea de ales intre mii de oferte, de la garsoniere la case de vacanta!


Pretul garsonierelor porneste de la 19.000 euro, al apartamentelor cu 2 camere de la 44.000 euro si al celor cu 3 camere de la 48.000 euro! De asemenea, nici pretul vilelor P+1 semifinisate si cu teren inclus nu este de neglijat, acestea avand preturi ce pornesc de la 47.000 euro.


Exista oferte si pentru cei ce se gandesc ca daca vor cumpara un apartament nu vor mai avea bani si de o masina, astfel acestia pot achizitiona un apartament cu 3 camere, in pretul caruia este inclus si un autoturism Chevrolet!


Dezvoltatorii prezenti la acest targ nu au oferte doar in Bucuresti ci si in alte orase, cum ar fi: Brasov, Bacau, Ploiesti, Targoviste, Calarasi, dar si in localitatile care sunt foarte apropiate de Bucuresti precum Tartasesti. Zonele din Bucuresti unde se pot gasi astfel de complexuri rezidentiale sunt: Militari, Drumul Taberei, Titan, Salaj, Baneasa, Ghencea, Iancului, etc…


Pentru mai multe detalii accesati
www.projectexpo.ro!