Bucuresti

Ravi Coltrane

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1100

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 22 februarie 201519:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Programul concertului Ravi Coltrane Quartet, de la Sala Radio

Concertul Ravi Coltrane ce va avea loc în data de 22 februarie, la Sala Radio din București se anunță un eveniment de excepție, bilete cu locuri pe scaune fiind deja SOLD OUT. Mai există un număr limitat de bilete în picioare, care se pot cumpăra din Rețeaua Eventim și online.
Accesul în sala de spectacol va fi permis începand cu ora 19.00, concertul urmând să înceapă la ora 19.30, în prezentarea celebrului realizator de programe de Jazz, FLORIAN “MOȘU” LUNGU.

De asemenea, Jazz Syndicate Live Sessions a mai pregătit o surpriză iubitorilor de jazz: în deschiderea concertului Ravi Coltrane vor urca pe scenă Sorin Zlat Trio.

Sorin Zlat Trio au luat ființă în toamna anului 2008, avându-i în componență pe Sorin Zlat (pian), Răzvan Cojanu (contrabass) și Laurentiu Zmau (tobe). Stilul pe care îl abordează trio-ul este de cool jazz, latin, post-bop sau clasic. Prin această fuziune de stiluri, trupa Sorin Zlat Trio a câștigat prestigiu pe scena jazz-ului din România și din străinătate, bucurând-se de numeroase concerte la diverse festivaluri de jazz din țară, dar și de peste hotare (Spania, Belgia, Turcia, Franța, Italia, Anglia, Olanda). Cei trei artiști au colaborat cu diverși muzicieni de jazz cum ar fi Cătălin Milea, Tudy Zăhărescu, Nicolas Simion, Cristian Soleanu, Mircea Tiberian sau Nadia Trohin. În 2011, trio-ul a cântat în deschiderea trupei Lee Ritenour Band, în cadrul Festivalului de Jazz Getxo, din Spania.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta