Bucuresti

Role Playing Game: DND 5th Edition

Role Playing Game: DND 5th Edition

Detalii

Telefon
0736465213
Web
www.cbgshop.ro
Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
372

Voteaza & Distribuie

Descriere

Marti, 25 august, incepand cu ora 19:00, va invitam la CBG (str. Hagiului, nr. 18) sa evadati in lumea Kara-tur plina de pericole.
Intrarea este 15 lei/persoana (cu o bautura inclusa, la alegere) si sunt 6 locuri disponibile.
Inscrierea se face in formularul special de pe site: http://bit.ly/1cQUDGapana in ziua evenimentului, la ora 16:00.
Bine ati venit pe taramul la est de Faerun, Kara-Tur unde veti gasi intriga de tipic chinezeasca, originea artei martiale ale monkului, puzzleuri chinezesti, disputa dintre cele doua regate Shou Lung si T’u Lun si multe alte aventuri in acest setting oriental.
Creati-va personaje fantastice si uniti-va puterile impreuna cu camarazii de lupta! Veti ajuta oamenii de rand, poate din interes, sau din bunavointa, sau pentru frumoasa remuneratie de la final! Veti da piept cu pericole nespuse, si, cu putin noroc, veti deveni eroii purtati pe umeri de multime, iubiti si adulati!
Dungeons and Dragons este un joc de roleplay. Va veti crea un personaj careia ii veti da viata, si un "Dungeon Master" (DM) pe nume Vlad va va oferi consecintele actiunilor voastre. El are rolul de a fi lumea inconjuratoare, care reactioneaza in functie de povestea pe care v-o croiti. DM-ul controleaza monstrii cu care va bateti, si va nara cum arata incaperea in care tocmai ati pasit.

Va asteptam!

Filtre

Tip eveniment: Concursuri
Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta