Bucuresti

Romante romanesti in acorduri de jazz la ce de-al doilea concert Jazz’n Foisor

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 8 luni
Vizualizari
440

Voteaza & Distribuie

Descriere

Romanțe românești în acorduri de jazz la ce de-al doilea concert
Jazz’n Foişor

Aylin & The Lucky Charms au creat o atmosferă unică duminică, în Parcul Cişmigiu, la ce de-al doilea concert din seria de evenimente „Jazz’n Foişor”. Timp de o oră, artiștii au încântat publicul cu romanțe românești interpretate în ritm de jazz, dar și cu piese din repertoriul propriu.

Cel de al doilea concert al festivalului „Jazz`n Foișor” din această duminică a fost unul inedit pentru publicul bucureștean. Cele câteva sute de oameni care au participat la evenimentul din Parcul Cișmigiu au avut ocazia de a asculta o parte dintre cele mai îndrăgite romanțe românești, cântate în stilul caracteristic Aylin & The Lucky Charms. Astfel, piesa „Fericirea are chipul tău” a Mihaelei Runceanu, poezia „Ce bine că ești” a lui Nichita Stănescu, dar și alte melodii românești au cunoscut o interpretare nouă, în acorduri de jazz. Totodată, artiștii au adus publicului și câteva piese de pe albumul „Cloud” ”, primul album pop-jazz al trupei.

Concertul din Parcul Cişmigiu a fost ce de-al doilea din seria de trei evenimente pe care Aylin & The Lucky Charms le vor susține în această lună. Următorul concert va avea loc pe data de 24 august, în Parcul Kiseleff.

Jazz’n Foișor” este un festival independent care își propune să le aducă bucureștenilor o alternativă culturală de a petrece timpul liber. Intrarea este liberă.

Despre Aylin & The Lucky Charms
Aylin & The Lucky Charms sunt unii dintre puţinii artişti din țara noastră care abordează stilul muzical jazz, ei lansând primul album de pop-jazz, intitulat „Cloud”, în anul 2013. Acesta a fost extrem de apreciat, atât de către publicul din România, cât și de către cei din afara granițelor, câteva dintre piesele de pe album regăsindu-se în playlist-urile unor radiouri renumite din Germania și Turcia.
Recent, Aylin & The Lucky Charms au reuşit performanţa de a se număra printre finaliştii Unsigned Only Music Competition, un concurs internațional dedicat artiștilor independenți. Astfel, dintr-un total de 8.000 de piese înscrise în competiţie de către artiști din peste 100 de țări, „Chemistry” a lui Aylin & The Lucy Charms a ajuns în top 14 cele mai apreciate piese pop.