Bucuresti

Seara de LifeCoaching

Seara de LifeCoaching

Detalii

Web
http://www.constantinamariei.ro/evenimente/intalniri-inspirate-pentru-oamenii-cu-aspiratii/
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
328

Voteaza & Distribuie

Descriere

Ideea de Life Coaching de Grup crește în popularitate în întreaga lume. De ce? Pentru că îți oferă un spațiu intim de conversație, totul plecând de la obiective clare și oferindu-ți posibilitatea să aprofundezi problema în discuție din mai multe perspective: a ta, a life coach-ului, a celorlalți participanți.

Serile de Life Coaching propuse în cadrul inițiativei Întâlniri inspirate pentru oameni cu aspirații duc la un alt nivel conceptul de group coaching: tema întâlnirii nu este propusă de life coach, ci de participant, în funcție de nevoile sale din momentul respectiv. Coach-ul își asumă managementul sesiunii astfel încât toți participanții să găsească soluții la nevoile lor. Astfel, participanții au o mai mare libertate în comunicare și pot fructifica în mod spontan noile relații făcute.

Întâlniri inspirate pentru oameni cu aspirații sunt seri de life coaching bilunare (marțea, de la 19:00 la 22:00) adresate antreprenorilor la început de drum și celor cu experiență, oamenilor management, oamenilor care au aspirații de succes – liderilor de mâine. Fiecare întâlnire va reprezenta un mixt de experiențe și de oportunități de învățare și dezvoltare, va avea maxim 8 participanți și garantează nu doar un networking de calitate, ci și rezultate palpabile, ce vor fi urmărite în timp.

Următoarea întâlnire inspirată va avea loc pe 29 noiembrie, de la ora 19:00, la Lente (str. Dionisie Lupu, nr. 78). Înscrieri aici: https://goo.gl/y2VLLF