Bucuresti

Sfaturi la alegerea tigarii electronice

Sfaturi la alegerea tigarii electronice

Detalii

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
264

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca vrei sa renunti la tutun si iti doresti sa incepi sa vapezi, trebuie sa stii cum alegi cea mai buna tigara electronica. Pe piata exista o multime de modele, asadar, un prim pas pe care trebuie sa il faci este de a te informa.

Principalele criterii de care trebuie sa tii cont sunt urmatoarele:

Brandul si magazinul de unde cumperi

Este esential sa stii de unde cumperi si sa cunosti producatorii care ofera produsele de foarte buna calitate. O tigara electronica smokemania, spre exemplu, iti poate oferi garantia calitatii. Exista mai multi producatori care asigura un vapat de calitate, insa exista si tigari contrafacute sau venite din surse mai putin de incredere.

Dat fiind faptul ca vorbim despre un produs care iti poate decide sanatatea, este bine sa te orientezi in asa fel incat sa te asiguri ca tigara pe care o cumperi este buna, chiar daca este ceva mai scumpa.

Tipul tigarii

Exista trei tipuri majore de tigari electronice: tigareta electronica, tigara electronica si vaporizatorul. Tigareta electronica seamana destul de mult cu o tigara clasica, fiind doar putin mai groasa. Este un model destul de ieftin pe care il achizitioneaza foarte multi incepatori.

Tigara electronica, in schimb, este ceva mai mare, are mai multe dotari si este destinata fumatorilor pasionati.
Vaporizatorul este cea mai mare varianta d etigara electronica si are o forma total diferita de a unei tigari. Acesta este destinat utilizatorilor avansati, are o capacitate mare a bateriei si permite o flexibilitate mult mai mare.

Capacitatea bateriei

Detaliile tehnice sunt si ele foarte importante la alegerea unei tigari electronice. Ai de ales intre baterii de 600 mAh, care sunt echivalentul a 10 tigari normale, baterii de 1300 -1500 mAh sau baterii de peste 2000 mAh .Cu siguranta, o autonomie mai mare poate sa insemne mai multa flexibilitate, insa poate sa aiba si un cost ceva mai mare.

Capacitatea rezervorului

Nu in ultimul rand, conteaza capacitatea rezervorului. De regula, varianta standard este de 2 mililitri, insa se poate opta si pentru capacitati mai mari, de pana la 5 mililitri. O capacitate mare trebuie sa insemne si sisteme de prevenire a scurgerilor, precum si sisteme de ajustare si control, asadar, este bine sa te asiguri ca tigara pe care o cumperi are o calitate superioara.

www.smokemania.ro

Autor

Filtre

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent