Bucuresti

Siguranța și confortul primilor pași ai copilului

Siguranța și confortul primilor pași ai copilului

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 3 ani si 7 luni
Vizualizari
584

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Chiar înainte de primii pași ai bebelușului, părinții trebuie să caute încălțămintea potrivită pentru acesta. Piciorușul lui este diferit din multe puncte de vedere față de cel al unui adult, este într-o continuă creștere și prezintă un aspect mult mai delicat. De asemenea, forma pe care o are piciorul în perioada primilor pași este una foasrte flexibilă, astfel că tinde să se modeleze mult după încălțămintea pe care o va purta. Din aceste motive se naște problema găsirii potrivite a tipului de pantofi ce vor fi purtați de către cel mic.

Cum alegem pantofii potriviți pentru copii?

În primul rând, mămicile trebuie să știe că atunci când vor cumpără încălțăminte bebeluși, trebuie să nu pună accentul pe detaliile ce țin aspectul fizic, ci să fie cât mai atente la calitatea și confortul pe care îl oferă pantofii respectivi.

Deși adulții nu au probleme în a purta ceva prea strâmt sau pantofi dintr-un material mai incomod, pentru un copil nu va fi deloc potrivită o astfel de alegere. Este esențial că piciorul bebelușului să poată respira, de aceea calitatea materialului din care sunt confecționați trebuie să fie una foarte bună, respectiv, de piele sau din pânză. Talpa pentru care se optează poate aduce foarte multe probleme, totodată. Cel mai recomandat este ca aceasta să fie una cât mai flexibilă, moale pentru că un copil nu va dispune de forța necesară pentru a îndoi întreaga talpă când pășește.

Interiorul pantofilor trebuie să fie cât mai puțin rigid. Pentru un bebeluș, cel mai propice ar fi căptușeala cu blăniță sau un material cât mai moale, însă foarte important este ca acel material să fie unul cât mai natural, fără niciun element sintetic.

Pentru siguranța și necomplicarea celor mici cu accesorii inutile, se optează pentru încălțămintea cu arici. Șireturile se pot dezlega oricând, iar copilul se poate accidenta foarte ușor din acest motiv, plus că pentru el va fi mai inconfortabil să desfacă șireturile când va dori să se descalțe. Încălțămintea cu arici creează avantajul de a putea fi utilizată într-o manieră mult mai practică.

Unui bebeluș îi va fi destul de greu să își exprime nemulțumirea cu privire la disconfortul pe care îl poate provoca încălțările ce le poartă, de aceea, responsabilitatea aparține doar părinților care trebuie să verifice la câteva săptămâni dacă se mai potrivesc aceeași pantofi. Motivul este unul foarte evident, la acea vârstă, copilul crește foarte repede, iar mărimea lor prezintă o mare probabilitate de a nu mai putea fi potrivită pentru acesta. Cel mai bine este să îi fie oferit cât mai mult spațiu pentru a fi evitat și orice risc de apariție a monturilor în zona degetelor.

Privitor la glezne, se consideră cel mai potrivit ca acestea să nu fie acoperite de încălțăminte. Ar aduce pentru cel mic un disconfort total, iar mișcările sale cu piciorușele ar deveni mult mai forțate.


Magazinul Dunmag

Încălțămintea care se caută pentru bebeluși trebuie să respecte mai multe criterii care să asigure siguranță și dezvoltarea corespunzătoare. Dunmag.ro pune la dispoziția părinților numeroase articole vestimentare și de încălțăminte pentru cei mici care se găsesc la prețuri avantajoase și care asigură confortul copiilor.

Autor

  • E-Advertising
  • 0Partener de afaceri

  • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
  • 0743243306, 0726680333

Filtre stire

Data crearii: Saptamana trecuta, Luna trecuta, Anul curent