Referendum pentru familie
Bucuresti

Sistem incheie maine turneul sCool Eco Tour

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 7 luni
Vizualizari
540

Voteaza & Distribuie

Descriere

Trupa SISTEM a initiat un turneu de 8 orase ititulat sCOOL ECO TOUR, care s-a desfasurat in licee si facultatisi in care, pe langa muzica, show si distractie, s-a pus accent pe reciclarea produselor electrice si electronice. Totodata, cu aceasta ocazie s-a promovat in premiera procedeul buy-back la telefoane mobile: pentru un telefon reciclat, se primeste un voucher de 50 ron care poate fi utilizat la achizitionarea unui telefon nou.
Membrii trupei SISTEM isi iau din ce in ce mai in serios rolul de promotori ai ecologiei in Romania. Aproape fiecare clip, concert sau turneu are ca principal mesaj ecologia. Avandu-l ca principal motor "eco" pe Zoli, trupa profita de orice ocazie pentru a atrage atentia asupra modalitatilor eficiente de a ne folosi resursele si a protejarii planetei.


Timp de cateva saptamani, SISTEM a fost prezent la balurile de boboci ale unor facultati din principalele orase ale tarii. "Bobocii" s-au bucurat enorm de prezenta trupei si le-au rasplatit show-ul cu aplauze indelungi si zeci de minute in care au stat la coada pentru autografe.


La Cluj, SISTEM a atins si un nou record de public platitor in clubul Obsession – cei peste 1200 de oameni prezenti au facut aproape imposibil accesul trupei la scena. Intro-ul show-ului a fost intrerupt si a fost nevoie de patru bodyguarzi care sa le croiasca celor 5 percutionisti drum prin multimea care ii astepta.


Pe parcursul concertelor pot fi vizionate si cele doua clipuri eco pe care Zoli si Star Management le-au realizat cu ajutorul unor vedete din muzica si televiziune: Andi Moisescu, Virgil Iantu, Dan Fintescu, Dani Otil, Florin Grozea (HI-Q), Alexandra Ungureanu, Cornel Ilie (Vunk), Miki, Geanina Corondan si Iuliana Tudor.


La finalul acestui turneu Zoli spune: "Ma bucura din ce in ce mai mult ca tinerii in fata carora mergem cu mesajul nostru ecologic sunt foarte receptivi. Mesajele pe care le primim dupa concertele noastre pe toate canalele ne demonstreaza ca avem o noua generatie responsabila si dornica de a face bine. Nu in ultimul rand tanara generatie este si foarte dornica de distractie si apreciaza muzica de calitate" incheie el zambind.


Ultimul recital din cadrul sCOOL ECO TOUR va avea loc maine, marti 8 decembrie, la Silver Church in cadrul "Miss Universitate Romania", incepand cu orele 22:00.


Turneul sCOOL ECO TOUR este un concept Zoli Toth si Star Management si a fost organizat de Star Management. Sustinatorii acestui turneu sunt EuroGSM, Nokia si Recolamp. EuroGSM si Nokia se afla la a doua colaborare cu SISTEM, prima fiind turneul STREET ECO TOUR care s-a desfasurat in primavara acestui an si in care grupul a sustinut concerte unplugged in 5 orase din tara. Recolamp (www.recolamp.ro) a sustinut realizarea celor doua clipuri eco cu vedete din muzica si televiziune.